We are hiring

iGoMoon söker Account Manager

Av Mattias Grönborg | 30.09.16

Lästid: 4 minuter
‹ Tillbaka till listningen

Är du vår nästa Account Manager?

Genom att kombinera webbutveckling, inbound marketing och design, hjälper iGoMoon tjänsteföretag att utveckla relationer, generera leads och avsluta affärer genom en säljande webbplats.

Vi är inte en webbyrå. Vi är en drömbyrå  -iallafall en byrå med en dröm. Att hela tiden sikta högre och samtidigt ha roligt speglar vår kultur.

Vi lever dagligen efter våra tre värdeord:

 • Be Brave
 • Stay Crisp 
 • Have Fun 


Under 2016 har vi utvecklat vår innovativa paketering för att lyfta bolaget till nästa nivå. Det innebär att vi behöver fylla raketen med fler kompetenta medarbetare som vill vara med på en av svenskt näringslivs absolut mest spännande resor.
-Är det du?

Vår galax kretsar kring Stockholm och Sverige är vår huvudmarknad de närmaste åren. Men det finns en internationell plan då företagets grundare drömmer om Silicon Valley - och den gråa klumpen bredvid solen. 

 

Om tjänsten

Till vårt försäljningsteam i Stockholm söker vi nu en initiativrik och resultatorienterad Account Manager med ansvar för nykundsbearbetning och försäljning. 

Som Account Manager kommer du att arbeta med försäljning av iGoMoons paketerade tjänster för webbplatser. Ditt fokus kommer främst ligga på nykundsbearbetning samt att knyta nya kunder till iGoMoon. Du ansvarar för din egen försäljning och säkerställer att du når din säljbudget genom arbete enligt iGoMoons säljprocess och aktivitetsmål.

Tjänsten är en stor möjlighet för dig som vill få en gedigen erfarenhet av hur framgångsrik B2B-försäljning bedrivs. Du har även chansen att växa ansvarsmässigt och med tiden axla nya roller. På iGoMoon är vi inte intresserade av ett snyggt CV. Vi är intresserade av inställning, attityd och resultat!

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter som Account Manager förväntas du hålla en hög aktivitet och vara på ständig jakt efter nya affärer. Med telefon, online presentationer och personliga besök kommer du att arbeta med konsultativ försäljning av iGoMoons populära produkter/tjänster till främst tjänsteföretag. Du ansvarar själv för hela säljprocessen, från prospektering och mötesbokning till säljbesök och avslut.

 

Vi söker dig som

 • Är hungrig på att utvecklas inom IT/ digital försäljning.
 • Erfarenhet från försäljning inom Tjänster/telekom/webb/SEO eller marknadsföring.
 • Är intresserad av en tjänst där du kan utvecklas både professionellt och som person.
 • Har någon erfarenhet av försäljning och nu är redo att ta nästa kliv i din karriär. Du som person gillar att ta initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.
 • Är modig och känner dig trygg i att agera utan att ha all information till hands.
 • Är prestationsorienterad - Du drivs av en stark vilja att lyckas, är tävlingsinriktad och strävar efter att bli bäst på det du gör.
 • Sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem.
 • Är en duktig kommunikatör och talar svenska flytande. Kunskaper i engelska är meriterande.

Tveka inte att söka även om du inte uppfyller alla kriterier. Med rätt ambition och inställning kan du ändå vara den vi söker.

Vi erbjuder

 • En stabil grundlön i kombination med ett attraktivt provisionspaket.
 • En möjlighet att ingå i ett team bestående av bland annat basketproffs, hårdrockare, FIFA-nördar, hockeyproffs, crazy cat ladies och en och annan "normal" människa.
 • Ljus, fräsch lokal med två mysrum och spelstation.
 • Kontor bokstavligen ett stenkast från Humlegården, centrala Stockholm (och inte i Kista).
 • En arbetskultur där hårt arbete och lekstuga går parallelt med varandra.
 • Ett arbetssätt där långa och nära relationer står i centrum.

Övrigt

Omfattning: Heltid

Plats: Stockholm, centralt

Arbetstid: 8-17

Lön: Grundlön + provision

Start: Omgående

Du söker tjänsten genom att skicka CV och personligt brev till mattias.gronborg@igomoon.com

Av Mattias Grönborg

CEO/Founder

The captain of this rocketing adventure. He has crafted this agency through sleeping on an a IKEA couch between a wine-cellar and a garbage room and by not hesitating to hand our back rubs to his employees.

The best way to connect with him is on Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
instagram.com/mattgron
VD/grundare

Företagande ligger i utförandet - åtminstone om du frågar Mattias. Vem som helst kan få en idé, men bara ett fåtal kan genomföra dem. Efter 15 års arbete inom försäljning, bestämde han sig för att börja sin egen resa.

Följ hans resa på
Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
Instagram: instagram.com/mattgron

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!