We are hiring | Rekommenderad

iGoMoon söker: Designdriven Front-End Utvecklare

Av Mattias Grönborg | 28.10.17

Lästid: 3 minuter
‹ Tillbaka till listningen

Vill du vara med och koda något stort (ordvits avsiktlig) och växa som individ i en utvecklande företagskultur med ett avslappnat men professionellt team? Om ditt svar är "Jag vill inget hellre, varför sa du inget tidigare? (vi accepterar också "ja" och självklart "ja varför inte, det kan bli kul") så är iGoMoon rätt arbetsplats för dig. Vi startade som en traditionell webbyrå, men idag är vi en digital hybridbyrå vars specialité är webbutveckling i Hubspot. 

 

Vad är iGoMoon?

iGoMoon är en hybridbyrå då vi kombinerar inbound marketing, Hubspot-webbutveckling och design. 80 % av våra kunder är tjänsteföretag runt om i Skandinavien och vi hjälper våra kunder att hitta sätt att skapa fler leads, vårda relationer och stänga fler affärer online.

 

Vem är du?

Vi letar efter dig som är en motiverad affärsdriven webbutvecklare, älskar en företagande (bootstrapping) miljö, kan arbeta både självständigt och i ett team. För att bli framgångsrik i den här rollen ser vi att du är effektiv, strukturerad och med det huvudsakliga syftet att hjälpa våra kunder att nå sina affärsmål. 

 

I den här rollen kommer du:

 • Arbeta med front-end utveckling i flera parrallella projekt.
 • Medverka i workshops och möten med våra kunder.
 • Vara ansvarig för dina kunders framgång och proaktivt hjälpa dem med att nå sina mål.
 • Sträva efter att bli den främsta Hubspot-utvecklaren i Europa (och världen) då vi ger dig de rätta verktygen.

 

Vi tänker att du har följande bakgrund:

 • Helst ett par år, eller mer erfarenhet av att arbeta med webbutveckling
 • Erfarenhet av att arbeta med PHP, CSS och Javascript
 • Kunskap inom MySQL, Linux, Wordpress, Laravel är en stor fördel
 • Tidigare erfarenhet av att arbeta med Hubspot är meriterande
 • Webbutveckling är även din hobby
 • Flytande inom engelska, både i skrift och tal, är ett krav då många av våra kunder är internationella
 • Har en brinnande önskan att ständigt utvecklas

 

Du är dedikerad

Du älskar ditt jobb, passionerad av webben och är nyfiken på nya saker att lära dig. Som person är du flexibel och har förmågan att arbeta självständigt men samtidigt är du en prestigelös lagspelare som obehindrat kan samarbeta med dina kollegor. iGoMoon är ett företag som andas en entreprenöriell miljö och engagemang. Vi siktar alltid högt och om du är en affärsorienterad, prestigelös och en positiv figur, så är vi rätt plats för dig. 

 

Ansök idag!

Är det här du? Jag menar, självklart är det du, men är du den vi letar efter? Är du redo att vara en del av ett modigt, crispigt och roligt team? Tveka inte att ansöka för den här tjänsten genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till mig Mattias Grönborg.

Av Mattias Grönborg

CEO/Founder

The captain of this rocketing adventure. He has crafted this agency through sleeping on an a IKEA couch between a wine-cellar and a garbage room and by not hesitating to hand our back rubs to his employees.

The best way to connect with him is on Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
instagram.com/mattgron
VD/grundare

Företagande ligger i utförandet - åtminstone om du frågar Mattias. Vem som helst kan få en idé, men bara ett fåtal kan genomföra dem. Efter 15 års arbete inom försäljning, bestämde han sig för att börja sin egen resa.

Följ hans resa på
Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
Instagram: instagram.com/mattgron

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!