Byrålivet

iGoMoons lilljulafton

Av Camilla Abrahamsson | 21.12.18

Lästid: 3 minuter
‹ Tillbaka till listningen

Det har väl inte undgått någon att det gäller att vara ute i god tid för att få vara med och trängas på Stockholms julbord. Det har vi lärt oss nu. Därför började scoutandet redan under sensommaren och i fredags förra veckan bar det av till Hotel Skeppsholmen för årets julmiddag. Men Månens lilljul började tidigare än så…

Komma i stämning

Full rulle på kontoret hela veckan, precis som vanligt. Och särskilt nu i juletider är det extra mycket att checka av innan vi till fullo kan njuta av ledigheten som väntar. Men efter en intensiv och fartfylld dag var det sen äntligen dags att svida om till kostym och bjäller-tröja. Julmusiken igång, klapparna inslagna, glögg i kastrullerna, iGoMoon’s egen julöl iskall, och tilltugget på plats, check, check, check, check, check!

 

JULFEST_2018_5

Tomten Mattias kommer

Sen var det dags för Mattias att kavla upp skjortärmarna och sadla om till tomte. En obligatorisk, men inte helt enkel, uppgift för Mattias och mig var att dagarna innan julfirandet skriva ett rim till varje medarbetare. Men hårt arbete lönar sig, och efter 15 minst sagt unika rim och höga skratt kan vi konstatera att det definitivt var värt mödan.

 

JULFEST_2018_4

 

JULFEST_2018_3

Ready, set, julklappslek!

Som VD-assistent är jag såhär i juletider även ansvarig för underhållningen på kontoret. Och vad vore en julfest utan julklappslek? Både tärningen och klockan gick varm när vi under 30 minuter skulle tävla om den mest hypade julklappen. Och här kommer ett axplock av vad som dolde sig i paketen: drinkbok, doftpinnar, kaffepanna, spåkula, minigolf-spel, jongleringsbollar, presentkort och så kvällens mest eftertraktade paket, tomtedräkten. Den överlyckliga vinnaren av denna blev Martin B, och vi hoppas att han kommer ha stor nytta av outfiten under julhelgen!

 

JULFEST_2018_2

Skeppsholmen here we come!

När klockan slog 20.00 stod taxibilarna uppradade ute på gatan och färden styrdes mot årets mest efterlängtade (och fruktade) middagsupplevelse. Och om vi åt… Men efter många tallrikar med alla tänkbara julklassiker och desserter var vi mätta och belåtna och redo för att avrunda kvällen, njuta av helgen och ladda inför en sista fartfylld arbetsvecka innan julledigheten.

 

Dagarna bara flyger förbi. Och idag är det dags för hela kontoret att fylla på med nytt raketbränsle och njuta av två veckors välförtjänt ledighet. Men innan dess vill vi passa på att önska dig en fantastisk jul och ett sprakande nyår, vi ses igen 2019!

 

Se mer av iGoMoons "lilljulafton" i avsnitt 145 av Mattias vlogg #Månresan :

Av Camilla Abrahamsson

Executive Assistant

Devoted botanist and home cook. She's outstanding when it comes to taking care of clients and colleagues.
VD-Assistent

Botaniker och kock ut i fingerspetsarna. Och dessutom en jäkel på att ta hand om kunder och kollegor.

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!