Manresan

#Månresan avsnitt 149: ENA INDIVIDENS UTVECKLING MED FÖRETAGETS VISION

Av Mattias Grönborg | 08.02.19

Lästid: 1 minuter
‹ Tillbaka till listningen

 

Missat tidigare avsnitt? Se alla tidigare avsnitt här

 

 

En stor utmaning i företagsbyggandet är att få människor att utvecklas, enas, och dra mot samma mål. För att säkerställa detta så har jag utvecklat iGoMoons process för utvecklingssamtal/medarbetarsamtal som det heter på svenska. Men här på månen kallar vi det "Growth Call" (GC).

Dagen inleds med ett GC med Carl Alin. Processen ser ut så att vi har två utvecklingsperioder varje år för respektive medarbetare. Varje utvecklingsperiod är på 2 veckor och det är totalt 5-6 möten per år. Vi får också den sista möbelbeställningen levererat till kontoret och jag sätter upp hyllor och ett draperi tillsammans med Camilla. Vi har också ett tack-fika för Tsedey då hon gör sista dagen på månen. Vi önskar henne lycka till på hennes nya resa.

 

Följ Mattias Grönborgs entreprenörsresa genom att klicka på videon nedan:    

  

 

 

 

Missa inte nästa avsnitt av Mattias vlogg #Månresan:

 

mattias-gronborg-youtube-channel-manresan

 

Av Mattias Grönborg

CEO/Founder

The captain of this rocketing adventure. He has crafted this agency through sleeping on an a IKEA couch between a wine-cellar and a garbage room and by not hesitating to hand our back rubs to his employees.

The best way to connect with him is on Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
instagram.com/mattgron
VD/grundare

Företagande ligger i utförandet - åtminstone om du frågar Mattias. Vem som helst kan få en idé, men bara ett fåtal kan genomföra dem. Efter 15 års arbete inom försäljning, bestämde han sig för att börja sin egen resa.

Följ hans resa på
Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
Instagram: instagram.com/mattgron

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!