Manresan

#Månresan avsnitt 150: FÖRSTUDIE MED iMANAGEMENT INFÖR KICK-OFF

Av Mattias Grönborg | 13.02.19

Lästid: 1 minuter
‹ Tillbaka till listningen

 

Missat tidigare avsnitt? Se alla tidigare avsnitt här

 

 

Vi har iManagement på besök för att genomföra en förstudie och planera vår konferens i Västerås. Jag summerar iGoMoons värdegrundsarbete från tidigare konferenser. Jerker Davidsson (iMangement) introducerar för oss hur olika typer av uppgifter kräver olika mentala tillstånd och utmaningen som det innebär för konsultbolaget när komplexa uppgifter ska lösas.

 

Vi landar i en agenda till vår kick-off där vi kommer att lansera ett workflow och förhållningssätt till varandra för att minimera risken att landa i "fokus-soppan". Målsättning är att få en bättre arbetsmiljö och ett ännu "crispare" resultat för våra kunder. Tillsammans försöker vi komma fram till hur vi kan applicera ett tydligt workflow och vilka verktyg som krävs för att optimera vår arbetsdag och underlätta prioriteringen av olika uppgifter.

 

Följ Mattias Grönborgs entreprenörsresa genom att klicka på videon nedan:    

  

 

 

 

Missa inte nästa avsnitt av Mattias vlogg #Månresan:

 

mattias-gronborg-youtube-channel-manresan

 

Av Mattias Grönborg

CEO/Founder

The captain of this rocketing adventure. He has crafted this agency through sleeping on an a IKEA couch between a wine-cellar and a garbage room and by not hesitating to hand our back rubs to his employees.

The best way to connect with him is on Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
instagram.com/mattgron
VD/grundare

Företagande ligger i utförandet - åtminstone om du frågar Mattias. Vem som helst kan få en idé, men bara ett fåtal kan genomföra dem. Efter 15 års arbete inom försäljning, bestämde han sig för att börja sin egen resa.

Följ hans resa på
Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
Instagram: instagram.com/mattgron

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!