Manresan

#Månresan avsnitt 175: BESTIGER LIONS HEAD TILLSAMMANS

Av Mattias Grönborg | 18.02.20

Lästid: 1 minuter
‹ Tillbaka till listningen

 

Missat tidigare avsnitt? Se alla tidigare avsnitt här

 

 

Det är sista dagen på konferensveckan i Kapstaden och vi avslutar på topp (bokstavligen). Dagen inleds med att vi tillsammans går (och bestiger) Lions Head. Vi möts av en fantastisk vy från toppen och ett perfekt avslut på en magisk vecka. Det är också på dagen nästan tre år sedan första avsnittet spelades in av #Månresan. Senare besöker vi en marknad i "Woodstock" och dagen avslutas med middag på "The lawns at the round house".

 

På väg till flygplatsen så passar jag på att tacka alla som kommit hit och varit en del av detta men också ett stort tack till Zandra Engman från Gonana (vår researrangör och projektledare). Kan verkligen rekommendera andra företag som funderar på att åka hit att använda Gonanas tjänster. Stor eloge till vår chaufför som skjutsat oss överallt, alltid med ett leende på läpparna. Tack!

 

Följ Mattias Grönborgs entreprenörsresa genom att klicka på videon nedan:    

  

 

 

 

Missa inte nästa avsnitt av Mattias vlogg #Månresan:

 

mattias-gronborg-youtube-channel-manresan

 

Av Mattias Grönborg

CEO/Founder

The captain of this rocketing adventure. He has crafted this agency through sleeping on an a IKEA couch between a wine-cellar and a garbage room and by not hesitating to hand our back rubs to his employees.

The best way to connect with him is on Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
instagram.com/mattgron
VD/grundare

Företagande ligger i utförandet - åtminstone om du frågar Mattias. Vem som helst kan få en idé, men bara ett fåtal kan genomföra dem. Efter 15 års arbete inom försäljning, bestämde han sig för att börja sin egen resa.

Följ hans resa på
Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
Instagram: instagram.com/mattgron

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!