Manresan

#Månresan avsnitt 176: EN NY TEAM-LEADER & DIGITAL STRATEG PÅ MÅNEN

Av Mattias Grönborg | 28.02.20

Lästid: 1 minuter
‹ Tillbaka till listningen

 

Missat tidigare avsnitt? Se alla tidigare avsnitt här

 

 

Det är första avsnittet för 2020 efter Kapstaden-resan. Marcus som började i januari kliver in och tar över teamleader-rollen ifrån Erik. Marcus är Senior digital strategi på iGoMoon och leder nu utvecklingsteamet. Jag reflekterar över den utvecklingen och året som gått.

 

För ett år sedan var iGoMoon mer som ett knattelag i den meningen att jag och Erik stod på sidlinjen och coachade, det fanns inte ett ledarskap på teamlead-nivå och alla sprang på samma bollar. Men idag har vi en fått en organisation på plats med två team-ledare och en Ekonomiansvarig som stöttar team-ledarna med budget och nyckeltal. Jag ser också ett ökat självledarskap bland medarbetarna. Detta avlastar mig och Erik så vi kan jobba åtminstonde 1-2 dagar i veckan med långsiktiga uppgifter som utvecklar iGoMoon.

 

Följ Mattias Grönborgs entreprenörsresa genom att klicka på videon nedan:    

  

 

 

 

Missa inte nästa avsnitt av Mattias vlogg #Månresan:

 

mattias-gronborg-youtube-channel-manresan

 

Av Mattias Grönborg

CEO/Founder

The captain of this rocketing adventure. He has crafted this agency through sleeping on an a IKEA couch between a wine-cellar and a garbage room and by not hesitating to hand our back rubs to his employees.

The best way to connect with him is on Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
instagram.com/mattgron
VD/grundare

Företagande ligger i utförandet - åtminstone om du frågar Mattias. Vem som helst kan få en idé, men bara ett fåtal kan genomföra dem. Efter 15 års arbete inom försäljning, bestämde han sig för att börja sin egen resa.

Följ hans resa på
Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
Instagram: instagram.com/mattgron

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!