Manresan

#Månresan avsnitt 185: Vi behöver leva som vi lär

Av Mattias Grönborg | 08.06.20

Lästid: 2 minuter
‹ Tillbaka till listningen

 

Det är måndag och M3-meeting. Jag, Erik och Åsa är på kontoret och de andra ringer in till mötet hemifrån via Google Hangouts - "true corona style". En dag där jag har onlinemöten och mycket snack kring video och Vidyard (som vi blivit partner med).

En invändning jag hör varför man inte vill använda video som verktyg i sälj är att det känns lite läskigt, och att människor inte gillar att höra sin egen röst. Kan vara skönt att veta att den nervositeten har vi alla och det är trots allt samma röst som kollegorna hör varje dag. Eller hur?

 

Det är viktigt för oss som organisation att leva som vi lär. Vi kan inte sitta och prata om saker som vi inte praktiserar själva.

🚀

- Mattias GrönborgSedan är det viktigt för oss som organisation att vi lever som vi lär. Vi kan inte sitta och prata om saker som vi inte praktiserar själva. Vi fick även besök av en humla på kontoret - något jag försöker åtgärda med ett glas och ett crisp-kort. Jag ser definitivt ut att ha en karriär att hämta på Skansen.

 

Se mer om hur iGoMoon jobbar med video: 

 

Se alla #Månresan avsnitt

Av Mattias Grönborg

CEO/Founder

The captain of this rocketing adventure. He has crafted this agency through sleeping on an a IKEA couch between a wine-cellar and a garbage room and by not hesitating to hand our back rubs to his employees.

The best way to connect with him is on Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
instagram.com/mattgron
VD/grundare

Företagande ligger i utförandet - åtminstone om du frågar Mattias. Vem som helst kan få en idé, men bara ett fåtal kan genomföra dem. Efter 15 års arbete inom försäljning, bestämde han sig för att börja sin egen resa.

Följ hans resa på
Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
Instagram: instagram.com/mattgron

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!