Manresan

#Månresan avsnitt 192: VARFÖR DU SÄTTER ETT MÅL MED KUNDEN

Av Mattias Grönborg | 08.09.20

Lästid: 1 minuter
‹ Tillbaka till listningen

Det pågår en så kallad "Discovery Workshop" på kontoret större delen av dagen. Vi har två olika typer av Discovery sessions på iGoMoon. Den ena kallar vi "Discovery - Website project" och det är egentligen en förstudie som genomförs för att definiera vad kunden vill uppnå med projektet. Ofta använder vi den när kunden inte riktigt vet vad de vill ha, eller att projektet är av en större karaktär där det är lätt att räkna bort sig. Dessa ger oss sen underlag för att kunna ta fram en offert för hela projektet.

 

Den andra kallar vi för "Discovery - Website Strategy" [Uppdaterat namn efter inspelning "Discovery - Website Goals"] och där definierar vi bland annat mål, vilka KPI:er vi har och ska mäta, vilken målgrupp kunden har, kundens buyer persona m.m. Detta för att kunna sätta gemensamma och tydliga mål men också för att vi som leverantör ska veta vad vi mäts och utvärderas på. Utifrån detta tar vi fram vilka insatser som behöver göras och vilken budget som krävs per månad för att genomföra detta.

 

 

Låt dig inspireras av Mattias resa till månen:

 

Se alla #Månresan avsnitt 

Av Mattias Grönborg

CEO/Founder

The captain of this rocketing adventure. He has crafted this agency through sleeping on an a IKEA couch between a wine-cellar and a garbage room and by not hesitating to hand our back rubs to his employees.

The best way to connect with him is on Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
instagram.com/mattgron
VD/grundare

Företagande ligger i utförandet - åtminstone om du frågar Mattias. Vem som helst kan få en idé, men bara ett fåtal kan genomföra dem. Efter 15 års arbete inom försäljning, bestämde han sig för att börja sin egen resa.

Följ hans resa på
Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
Instagram: instagram.com/mattgron

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!