Manresan | Rekommenderad

#Månresan avsnitt 62: ETT ROLIGT MÅL UPPNÅS

Av Mattias Grönborg | 09.10.17

Lästid: 2 minuter
‹ Tillbaka till listningen

Ett roligt mål uppnås i avsnitt 62 då jag blir inbjuden till Gigstr's kick-off för att berätta om min start-up resa. I första delen så pratar jag om karaktärsegenskaper som en gång i tiden hindrade mig från att utveckla det jag innerst inne tror på.

  

Klicka här om du missade det förra avsnittet!

 

Vad driver din resa?

Resan jag gjort för att utveckla nycklarna som driver min dröm framåt idag:

  • 1, Självtillit
  • 2, Syfte
  • 3, Handling

 

Budskapet är att alla människor har en egen väg att gå för att utveckla dessa egenskaper. I andra delen av framförandet så pratar jag om hur viktigt det är att sluta jaga den perfekta affärsidén. Istället behöver du ge dig ut i livet och fokusera på tre saker:

  • 1, Förstå vad som driver dig och vad som får dig att fortsätta.
  • 2, BÖRJA göra saker och berätta för andra.
  • 3, Förstå hur du kan leverera värde till dessa människor.

 

Det var mitt första framförande och jag hoppas på flera sådana här tillfällen. Jag fick genast massa nya idéer efteråt hur detta kan utvecklas.

Lämna gärna en kommentar vad du tycker om innehållet.

 

Följ med på Mattias Grönborgs resa mot månen genom att klicka på videon nedan: 

 

 


Missa inte nästa avsnitt av #Månresan:

mattias-gronborg-youtube-kanal-manresan

Av Mattias Grönborg

CEO/Founder

The captain of this rocketing adventure. He has crafted this agency through sleeping on an a IKEA couch between a wine-cellar and a garbage room and by not hesitating to hand our back rubs to his employees.

The best way to connect with him is on Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
instagram.com/mattgron
VD/grundare

Företagande ligger i utförandet - åtminstone om du frågar Mattias. Vem som helst kan få en idé, men bara ett fåtal kan genomföra dem. Efter 15 års arbete inom försäljning, bestämde han sig för att börja sin egen resa.

Följ hans resa på
Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
Instagram: instagram.com/mattgron

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!