Manresan | Rekommenderad

#Månresan avsnitt 67: INNEHÅLL SOM STÖTTAR REKRYTERING

Av Mattias Grönborg | 08.11.17

Lästid: 1 minuter
‹ Tillbaka till listningen

En insikt som jag fått kring v-loggen är hur mycket bättre det blir när jag involverar omgivningen när vi är ute och dokumenterar #Månresan. I början var det väldigt lätt att jag tappade tråden direkt när det "inte blev som jag tänkte" när vi filmade. Men numera så har jag lärt mig att om jag vänder dessa situationer så blir det mer intressant innehåll.

  

Missade du avsnitt 66? Se det här!

 

Ny bloggserie om vår företagskultur

När människor söker sig till en ny arbetsplats så ligger "sköna kollegor" och "en rolig arbetsplats" högt i kurs. Därför lanserar jag nu internt en bloggserie som ska stötta iGoMoons rekryteringsprocess av personal. Tanken är att varje person på företaget gör ett blogginlägg som från ett personligt perspektiv beskriver deras egen bild av iGoMoon som arbetsplats. Du hittar hela bloggserien här.

 

Följ med på Mattias Grönborgs resa mot månen genom att klicka på videon nedan:  

 


Missa inte nästa avsnitt av #Månresan:

mattias-gronborg-youtube-channel-manresan

Av Mattias Grönborg

CEO/Founder

The captain of this rocketing adventure. He has crafted this agency through sleeping on an a IKEA couch between a wine-cellar and a garbage room and by not hesitating to hand our back rubs to his employees.

The best way to connect with him is on Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
instagram.com/mattgron
VD/grundare

Företagande ligger i utförandet - åtminstone om du frågar Mattias. Vem som helst kan få en idé, men bara ett fåtal kan genomföra dem. Efter 15 års arbete inom försäljning, bestämde han sig för att börja sin egen resa.

Följ hans resa på
Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
Instagram: instagram.com/mattgron

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!