Manresan | Rekommenderad

#Månresan avsnitt 68: VAD MENAR VI EGENTLIGEN MED "HAVE FUN"?

Av Mattias Grönborg | 13.11.17

Lästid: 2 minuter
‹ Tillbaka till listningen

I dagens avsnitt får du hänga med bakom kulisserna på vad vi kallar för en #HaveFun dag, något vi kör när vi vill fira att vi uppnått ett spikat mål. I det här fallet hissar vi oss själva för att vi lyckades nå vårt kvartalsmål vad gäller omsättning!

  

Ligger du ett avsnitt efter? Se avsnitt 67 här

 

Vad betyder "have fun" för iGoMoon?

Och just den här #HaveFun dagen kickstartar med en photo-shoot tillsammans med fotograf Ariana Ghatan ute i kylan vid Tranebergsbron. Tanken är att få fram några nya bilder vi kan använda både på webben och i vår kommunikation. Dagen fortsätter sedan med den numera klassiska victory-lunchen på Berns Asiatiska, varefter vi rullar vidare och toppar kvällen med äventyrsgolf på Tolv.

Under åren som gått har jag lärt mig vikten av att fira segrar. Som team jobbar vi hårt tillsammans för att nå våra målsättningar, och därför är det minst lika viktigt att vi tar oss tid att fira tillsammans också. Det här tankesättet återfinns därför i våra värdeord (framförallt då i det tredje av dem) som ju lyder: Be Brave, Stay Crisp and Have Fun.

Och just det sistnämnda, Have Fun, är det som återspeglas i de dagar då vi firar vad vi uppnått. Då trivs vi, för det innebär att vi når våra mål, genererar resultat och levererar det vi lovar. Vi gläds åt fler och glada(re) kunder, firar bedrifter och toppar vår omsättning. Känner värmen i bröstet när vi överträffar kundernas förväntningar, och vässar vårt erbjudande för varje leverans.

Och allt detta är något vi jobbar på tillsammans, för att kunna bygga Sveriges absolut roligaste arbetsplats.

 

Följ med på Mattias Grönborgs resa mot månen genom att klicka på videon nedan:  

 


Missa inte nästa avsnitt av #Månresan:

mattias-gronborg-youtube-channel-manresan

Av Mattias Grönborg

CEO/Founder

The captain of this rocketing adventure. He has crafted this agency through sleeping on an a IKEA couch between a wine-cellar and a garbage room and by not hesitating to hand our back rubs to his employees.

The best way to connect with him is on Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
instagram.com/mattgron
VD/grundare

Företagande ligger i utförandet - åtminstone om du frågar Mattias. Vem som helst kan få en idé, men bara ett fåtal kan genomföra dem. Efter 15 års arbete inom försäljning, bestämde han sig för att börja sin egen resa.

Följ hans resa på
Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
Instagram: instagram.com/mattgron

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!