Manresan | Rekommenderad

#Månresan avsnitt 69: FRUSTRATION BAKOM SKÄRMEN

Av Mattias Grönborg | 24.11.17

Lästid: 2 minuter
‹ Tillbaka till listningen

Först och främst: vår nuvarande rekryteringsprocess fortsätter alltjämt. Målet är att hitta två nya front end-stjärnor som kan hjälpa oss att tillmötesgå de behov som våra kunder uppenbarligen har. Så att få in ytterligare två som kan täcka upp för det trycket är guld värt. Under dagen blir det alltså till att läsa nyinkomna cv:n och boka in intervjuer.

  

Ligger du ett avsnitt efter? Se avsnitt 68 här

 

Och lite mer om innehållet...

Sedan drar jag, Linda och Carl iväg på ett kundmöte för att följa upp ett spännande samarbete.

 

Här någonstans lyser också Martin upp som en sol och presenterar en makalös idé om: statiska hemsidor...

 

Anyway. Övrigt viktigt på agendan är följande: i november varje år åker jag och CTO/Partner-Erik iväg på något vi internt kallar för “Ledningsdagarna”. Då drar vi någonstans i två dagar och jobbar 110% för att planera strategin för nästkommande år.

 

Jag måste därför dels försöka hitta ett lämpligt resmål för denna strapats (lågpriskalendern here I come...), och dels boka flygbiljetter, boende etc etc. Svårt det där, det ska ju liksom inte vara att mixa business with pleasure, utan vi ska ju foka på att verkligen planera och strukturera. Hmm...

 

Sist men inte minst utvecklar jag kortfattat ett resonemang om frustrationen som kan uppstå när jag i princip är fastbunden vid datorskärmen och att det kan göra mig lite bekymrad ibland.

 

Känner du kanske någon som skulle passa in i rollen som en design driven front-end utvecklare? Läs och dela gärna den här platsannonsen i så fall. Tack!

 

Följ med på Mattias Grönborgs resa mot månen genom att klicka på videon nedan:  


Missa inte nästa avsnitt av #Månresan:

mattias-gronborg-youtube-channel-manresan

Av Mattias Grönborg

CEO/Founder

The captain of this rocketing adventure. He has crafted this agency through sleeping on an a IKEA couch between a wine-cellar and a garbage room and by not hesitating to hand our back rubs to his employees.

The best way to connect with him is on Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
instagram.com/mattgron
VD/grundare

Företagande ligger i utförandet - åtminstone om du frågar Mattias. Vem som helst kan få en idé, men bara ett fåtal kan genomföra dem. Efter 15 års arbete inom försäljning, bestämde han sig för att börja sin egen resa.

Följ hans resa på
Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
Instagram: instagram.com/mattgron

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!