Manresan

#Månresan avsnitt 90: SALES SKILLS BOOTCAMP HOS HUBSPOT

Av Mattias Grönborg | 01.03.18

Lästid: 2 minuter
‹ Tillbaka till listningen

Jag och Carl är hos Hubspot i Dublin för att bland annat utveckla vårt "positioning statement". Syftet med ett positioning statement är definiera det mest kritiska delarna i marknadsbudskapet så det blir tydligt för dina kunder varför de ska välja just ditt företag (eller inte).

  

Missat tidigare avsnitt? Se alla tidigare avsnitt här

 

I detta bootcamp hos Hubspot tittar vi också närmare på de första stegen i säljprocessen som i vårt fall är "connect call" & "exploratory call". Det blir en hel del rollspelande med andra byråer i Europa. Som vanligt så är nog det roligaste alla nya vänner man får när man är i Dublin. I slutet av bootcamp får vi alla ett varsitt lejon. Ska symbolisera att vi nu är "at the top of the food chain".

 

Vi får också en rundtur på HubSpots kontor av våran Channel Consultant Sam. I planet på väg hem har jag och Carl också vårat utvecklingssamtal (eller "Growth call" som vi kallar det på iGoMoon).

 

Eftersom David är kvar på kontoret i Stockholm så filmar jag hela detta avsnitt med min iPhone X.

 

Följ med på Mattias Grönborgs resa mot månen genom att klicka på videon nedan:  

 


Missa inte nästa avsnitt av #Månresan:

mattias-gronborg-youtube-channel-manresan

Av Mattias Grönborg

CEO/Founder

The captain of this rocketing adventure. He has crafted this agency through sleeping on an a IKEA couch between a wine-cellar and a garbage room and by not hesitating to hand our back rubs to his employees.

The best way to connect with him is on Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
instagram.com/mattgron
VD/grundare

Företagande ligger i utförandet - åtminstone om du frågar Mattias. Vem som helst kan få en idé, men bara ett fåtal kan genomföra dem. Efter 15 års arbete inom försäljning, bestämde han sig för att börja sin egen resa.

Följ hans resa på
Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
Instagram: instagram.com/mattgron

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!