Ny kollega på månen

Av Matilda Stenbacka | 06.11.18

Lästid: 4 minuter
‹ Tillbaka till listningen

 MatildaStenbacka_1


Jag heter Matilda och är en av de senaste att dra på sig rymddräkten och anlända till månen. Jag kommer ursprungligen från Finland och har de senaste åren fokuserat mina studier på marknadsföring i Finland, Frankrike och senast här i Stockholm.

 

En dålig vinnare


Som person är jag positiv, en dålig vinnare (har jag hört) och något av en drömmare. Jag älskar långa promenader, marknadsföring och variation i vardagen. Det senaste är nog orsaken till att jag hamnade på iGoMoon - för finns det något mer omväxlande än digital marknadsföring? Fartfyllt och omväxlande råkar även vara bra ord för att beskriva iGoMoon som arbetsplats.

Jag har inte varit på månen längre än tre veckor, men trots det kan jag redan konstatera att det är en plats för mig. Jag utforskar nytt territorium, vilket givetvis är tungt, men jag är också omgiven av ett ungt och livligt gäng som både har mycket humor och är otroligt duktiga. Jag kan med säkerhet påstå att jag kommer lära mig mycket här, men också trivas bra. Det är en annan arbetskultur än den jag är van vid sedan tidigare, med raka rör och hårt jobb blandat med en hel del skoj.

Intensiva första veckor

Redan under min första vecka fick jag hänga med på många möten, vilket gav mig bättre insikt i vad som förväntas av mig som Jr. Inbound Marketing Consultant. Jag stötte på många nya termer, processer och arbetssätt, men åt också en av mina topp 5-pizzor, gick på lunchpromenader, drack mycket kaffe och framför allt lärde jag känna mina nya kollegor bättre.


Min andra vecka var mer intensiv och det blev även då en hel del kundmöten. Förutom många nya arbetsuppgifter blev det mera kaffe, byte av element på kontoret och en omgång i laserdome med kollegorna (resultatet behöver vi inte ta upp).


Sammanfattningsvis har min tid här på iGoMoon börjat bra och jag ser fram emot många nya utmaningar när jag sätter ner flaggan tillsammans med de andra här på månen.

MatildaStenbacka3

Vem är Matilda, egentligen?
 

Har du någon dold talang?

Oui. Je parle français

Vad lagar du helst till middag? 

Jamie Oliver’s spaghetti Vongole (de få gånger jag får till det)

Mums! Vad står det på din bucket-list?

  1. Åka luftballong
  2. Lära mig laga mat
  3. Bli bäst på inbound marketing

Hur kommer det sig att du är en dålig vinnare?

Mina nära påstår att jag är en extremt dålig vinnare när det kommer till spel men jag vet inte riktigt vad de menar om jag ska vara ärlig...

Men vad är din bästa egenskap då?

Jag är bäst, och extremt ödmjuk. Och lite sarkastisk. 

Vad tycker du är viktigt att världen vet om Matilda?

Trots att jag är blond är jag inte svensk!

Men. Vem är Matilda, egentligen?

Matilda är någon som pendlar mellan att vara en gammal tant som går och lägger sig klockan 8 på kvällen och en äventyrare som vill utforska hela världen och leva super-fabulöst

 


 

Vill du praktisera hos oss? Eller är du på jakt efter ett nytt jobb? Vi välkomnar alltid spontanansökningar och träffar dig gärna över en kopp kaffe. 

Läs mer om iGoMoons crew här >

Av Matilda Stenbacka

Jr. Inbound Marketing Consultant

She is our Finnish whirlwind, constantly on the search for new knowledge and solutions.
Jr. Inbound Marketing Consultant

Hon är vår finska virvelvind som konstant är på jakt efter ny kunskap och nya lösningar.

Mer:

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!