Kundcase | Rekommenderad | HubSpot Utveckling | HubSpot Webbplats | Digital & Web Design | Webbyrå

Ny Hubspot-hemsida, nya mål för Barium

Av Carl Alin | 17.05.17

Lästid: 4 minuter
‹ Tillbaka till listningen

Med en ny COO, säljkår, grafisk profil och siktet inställt på ett flertal nya affärsområden var Barium redo att ta nästa steg - det enda som saknades var en säljdrivande hemsida. iGoMoon hjälpte Barium att sätta sin nya grafiska profil i arbete, centralisera sin marknadsföring med en Hubspot-hemsida och utveckla sin paketering.


barium-logo.png

 

Barium - ett av Sveriges första SaaS-bolag

 

Barium är ett svenskt mjukvarubolag som utmanar de stora jättarna kring digitalisering av affärsprocesser. Deras innovativa webbtjänst låter organisationer och medarbetare skapa smarta IT-stöd och applikationer för att följa upp, upprätthålla och förbättra sin verksamhet.

 

Frigöra interna resurser och utveckla paketeringen

 

Hemsidor är ofta ett företags starkaste sälj- och marknadsföringsverktyg - om det ligger i säljarnas och marknadsförarnas händer. Bariums förra hemsida var utvecklad internt av deras UX-team, vilket gjorde att den främst tillhörde dem, medans säljare och marknadsförare jobbade i ett separat CRM.

Barium arbetade med en contentbyrå sedan tidigare som hjälpte dem med inbound marketing, vilket öppnade Bariums ögon för Hubspots användarvänliga plattform, med Marketing Automation-funktionalitet. Detta skulle inte bara ge marknadsavdelningen en bättre och mer mätbar överblick över företagets digitala närvaro, men även fria upp interna resurser genom att låta UX-teamet fokusera på det de gör bäst - vilket är UX.

 

Vi valde iGoMoon för att de har en snabb och beprövad leveransmodell, kompetenta medarbetare samt djup erfarenhet av webbutveckling i både Wordpress och Hubspot. Sedan är de riktigt roliga att arbeta med.
 

- Fredrik Selander, Marketing Manager, Barium

 

iGoMoon - en partner för webbutveckling och inbound marketing

 

Samarbetet hjälpte Barium att:

 

  • Utveckla och lansera en ny hemsida i Hubspot enligt den nya grafiska profilen.

 

  • Centralisera sin marknadsföring genom att låta säljare och marknadsförare effektivisera sitt arbete med Hubspots smidiga Marketing Automation-funktion.

 

  • Utveckla sin paketering för att göra hemsidans struktur mer lättnavigerad och säljfokuserad, samt anpassas mot de nya affärsområdena.

 

  • Stärka Bariums varumärke genom att flytta hemsidans fokus från Barium Live, vilket är deras produkt, till Barium som företag.

 

  • Skapa en långsiktig förbättringsplan för hemsidan samt en inbound-marketing strategi.

 

iGoMoon förstod snabbt vad vi ville uppnå, och vi jobbade väldigt tätt i både utvecklings- samt leveransfasen vilket uppskattades stort.

 

Bariums hemsida, då och nu 

Nedan jämför vi med hjälp av skärmdumpar av olika block för hur Bariums tidigare hemsida såg ut, jämfört med den nya. 

 

Det gamla toppblocket startsidan 

Barium_Start_old.png

 

Det nya toppblocket startsidan

Barium_Start_New.png

 

Det gamla prisblocket

Barium_Pricing_Old.png

 Det nya prisblocket

Barium_Pricing_New.png

 

Det gamla blocket för lösningar

Barium_Solutions_Old.png

 

 

Det nya blocket för lösningar

Barium_Solutions_New.png

 


Du hittar Bariums nya hemsida här

Ny Hubspot-hemsida, nya mål

 

Bariums nya hemsida lanserades i april 2017, men samarbetet har bara börjat. Under de närmaste månaderna kommer iGoMoon och Barium att arbeta intensivt med Growth-Driven Design, för att utveckla och förbättra hemsidan, samt ta fram en content-strategi för de nya affärsområdena.

 

Vill du veta vad som krävs för en lyckad hemsida?

 

Ladda ner vår Guide: 10 steg att följa när du ska lansera en ny hemsida - eller varför inte kontakta oss direkt så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag med ert nästa hemside-projekt. 

  

Ladda ner guiden

 

 

Av Carl Alin

Inbound Marketing Consultant

He’s our Inbound Whisperer. He listens to our clients, analyzes their needs and often finds solutions they have never thought of.
Inbound Marketing Consultant

Han är vår Inbound-viskare- Han lyssnar på våra kunder, analyserar deras behov och hittar en lösning som de inte visste fanns.

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!