Agency life | iGoMoon Crew | Praktik/Internship

Touchdown! Välkommen Rebecca

Av Camilla Abrahamsson | 14.02.20

Lästid: 5 minuter
‹ Tillbaka till listningen

I hela 19 veckor får vi ha henne här hos oss - vår sprudlande praktikant och tillika thaiboxnings-stjärna. Rebecca kommer att hjälpa oss med allt från projektledning till marknadsföring, och vi är så glada att hon hamnat hos just iGoMoon! 

 

Berätta lite om din utbildning Rebecca!

Jag studerar mitt andra och sista år på Sälj- och Marknadshögskolan till Internationell Sälj- och Marknadsförare. Utbildningen är precis som det låter en kombination av sälj och marknadsföring där vi har totalt 30 veckors praktik ute hos företag - 11 veckor första året och 19 veckor andra året. Så jag ska nu spendera 19 veckor här på iGoMoon. 

 

Så kul att ha dig i gänget! Men vad visste du egentligen om iGoMoon innan du klev in på kontoret första praktikdagen?

Faktiskt inte så mycket, men jag fick en väldigt bra feeling efter att ha varit här på intervju och jag kände mig direkt välkommen! Jag visste att jag skulle få lära mig att arbeta i HubSpot, vilket jag sett fram emot. Sedan fick jag intrycket att det finns stora utvecklingsmöjligheter på iGoMoon.

 

Rebecca jobbar

 

Härligt att höra! Vad ser du mest fram emot att lära dig under din praktik?

Jag ser fram emot att bli duktig i HubSpot och att arbeta med Inbound Marketing, men jag vill också utvecklas som projektledare. Ett plus skulle även vara om jag fick snudda lite på design eftersom jag har ett kreativt intresse. 

Så vem är Rebecca egentligen?

 

Hur skulle du kort beskriva dig själv? 

En lantis som hamnat i storstaden, gillar att vara ute i naturen och vandra. Jag är en ganska rastlös själ som är väldigt spontan och gillar snabba beslut. En typisk pratkvarn som när jag hamnar med en likvärdig person snackar i munnen på varandra och har igång fem ämnen samtidigt men ändå har koll på vad den andra pratar om. 

 

Vad gör du helst på fritiden?

Thaiboxas eller är ute i naturen.

 

Du är ju uppväxt i Linköping, vad saknar du mest där hemma?

Att allt är så nära, man behöver inte så mycket planering när man ska träffa folk, man kan alltid bara glida över till någon på 10-20 min. Sen har jag min familj och många av mina vänner kvar där så dem saknar jag såklart. 

 

Rebecca planerar

 

Lär oss något otroligt östgötskt! 

Wänne gate upp å gate ner å glutte å glane i skyltfönstera

 

Och hur hamnade du i Stockholm till slut?

Jag har varit inne på att flytta från Linköping länge, men hade siktet inne på Göteborg. När jag och min sambo började prata om Stockholm var jag var inte såld direkt, men efter att ha jämfört för- och nackdelar kändes Stockholm bättre än Göteborg. Jag är väldigt nöjd över mitt val och känner att det blev rätt. 

 

Vi har hört ryktas om att du har bott i Nya Zeeland, berätta mer!

Det stämmer! Vi bodde där under min sambos utlandstermin, jag valde att säga upp mig och flytta med. Jag pluggade företagsekonomi och ledarskap på distans under tiden. Vi bodde där i ett halvår, först i en lägenhet i Auckland och sista månaden reste vi runt och bodde i vår bil. Det var helt fantastiskt och jag rekommenderar alla att någon gång besöka Nya Zeeland. 

Rebecca relaxar

Några snabba!

 

Paradrätt?

Lagar sällan mat, killen sköter köket hemma hos oss. Men om jag lagar måste det gå fort, eftersom jag alltid börjar laga mat när jag är för hungrig.

 

Lyssnar helst på?

Billie Eilish.

 

Favoritfilm?

Pirates of the Caribbean har alltid varit en favorit, har till och med intatuerat ett citat från första filmen (They are more like guidelines anyway).

 

Vad klarar du dig inte utan?

Filtar och hamburgare.

 

Stockholm eller Linköping?

Stockholm.

Av Camilla Abrahamsson

Executive Assistant

Devoted botanist and home cook. She's outstanding when it comes to taking care of clients and colleagues.
VD-Assistent

Botaniker och kock ut i fingerspetsarna. Och dessutom en jäkel på att ta hand om kunder och kollegor.

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!