Byrålivet

Välkommen Camilla

Av Linda Axelsson | 05.09.18

Lästid: 8 minuter
‹ Tillbaka till listningen

Varmt välkommen säger vi till Camilla Abrahamsson, vår nya VD-assistent!

 

Vi har hittat henne; en sådan som man endast hör om i sagorna; en som hänger upp sina kläder när hon kommer hem -i sin färgkoordinerade garderob. Med vakuumförpackade favoritkläder.

Tanken på att det hemma hos Camila inte existerar en stol med veckans kläder slänga över sig får oss att explodera av skräckblandad nyfikenhet - vad finns mer att upptäcka!?

Hon är Stockholms kanske mest ordningsamma och positiva 29-åring och bor med sin dvärgtax Casper och deras färgkoordinerade garderob på Gärdet. 

 

Men hur kommer det sig egentligen att denna glädjespridande amatörkock från Gärdet landade hos oss på iGoMoon?

 

Camilla

 

Vad gjorde du innan du började på iGoMoon?
Innan jag började på iGoMoon jobbade jag som Planner inom möten- och eventbranschen. Efter min examen i Medie- och kommunikationsvetenskap har jag även arbetat i två år som marknadskoordinator.

 

Spännande! Och hur såg din resa ut därifrån hit till månen? 
Jag befann mig inte i en aktiv “jobbsökarfas” när jag såg iGoMoons annons. Jag hade bestämt mig för att nästa jobb verkligen skulle vara något som tilltalade mig, en tjänst som kändes spännande och varierad och ett gäng sköna kollegor som jag får träffa varje dag. Med det sagt, när tjänsten dök upp blev jag fast, här ville jag jobba! Jag träffade Mattias och tyckte han var en härlig och inspirerande person som jag absolut ville arbeta med. Efter några möten och samtal blev jag erbjuden tjänsten vilket kändes sjukt roligt!

 

Vad visste du om iGoMoon innan du började hos oss?
Innan jag såg annonsen som fick mig att söka jobbet visste jag ingenting om iGoMoon, men så fort jag fick upp ögonen för företaget ville jag bara veta mer och mer!

 

Härligt att höra, vad har du för förväntningar på iGoMoon som arbetsplats?
Jag förväntar mig ett äventyr där jag kommer att lära mig otroligt mycket och utvecklas både som person och i min roll som VD-assistent. Högt tempo, hårt arbete kombinerat med mycket skratt, energi och härligheter!

 

Det ska vi nog kunna leva upp till! Men vad gjorde att du föll för just iGoMoon?
Det som fick mig att fastna för just iGoMoon var att det kändes som ett väldigt genuint företag med ett skönt arbetsklimat och härliga kollegor. Jag fick direkt en vibe av att alla är sig själva och får möjlighet att vara med att påverka - transparens och högt i tak!

 

Vilken tror du blir din viktigaste roll i teamet?
Jag tror att min viktigaste roll i teamet kommer att vara en kombination av att göra det lilla extra för att skapa trivsel på (och utanför) kontoret för mina kollegor och att avlasta med administrativa arbetsuppgifter, men också en mängd andra saker som plötsligt dyker upp och ligger i pipen. Jag tror att jag behöver växa in i rollen för att tydligare kunna se vilka behov som finns och vad jag kan göra för att förbättra och underlätta för mina kollegor.

 

Hur var din första dag på iGoMoon?
Hela den första veckan känns både som en och samma dag och som tre veckor. Därför har jag svårt att sammanfatta min allra första dag på iGoMoon. Tiden går så sjukt snabbt och det känns som att jag har varit här betydligt längre än bara en och en halv vecka. Men för att försöka beskriva den första dagen så var den full av intryck och glada människor! Jag fick en tydligare bild av hur Mattias dagar kan se ut och hur jag kan vara med och påverka och avlasta i hans vardagliga arbete.

 

Du har varit här i drygt 2 veckor nu, hur känns det?
Det känns hur roligt som helst och jag trivs verkligen jättebra! Kommer bli en spännande resa det här!

Camilla3

Så, vem är Camilla egentligen?

 

Vad gör du helst när du inte är på jobbet?
Jag älskar matlagning! När jag inte är på jobbet lagar, drömmer och planerar jag mat. Men kombinerar gärna detta med att umgås med vänner, familj och min dvärgtax Casper.

 

Hur skulle du kort beskriva dig själv?
Jag skulle beskriva mig som en glad, omtänksam och positiv person med mycket energi. Givetvis har jag några dark sides också men de tar vi en annan gång :)

 

Eller så tar vi det direkt - Vad är din absolut sämsta egenskap?
Haha, tålamodet och spontaniteten, oftast i kombination med varandra..

 

Och din bästa egenskap?
Jag är väldigt omtänksam

 

Nämn tre saker från din bucket-list
1. Gå vidare och få ett förkläde i Sveriges Mästerkock
2. Volontära med djur i Costa Rica
3. Rulla iväg i en egen foodtruck och ta körkort innan dess

 

 

camilla-vinnare-sveriges-masterkock-2019

Camilla Abrahamsson - Vinnare av Sveriges Mästerkock 2019!?

 

Har du någon hemlig talang?
Fritera! Och att slå en mayo.

 

Hänger du upp kläderna eller lägger dem i en hög när du kommer hem?
Jag har sån struktur i garderoben så det är löjligt!! Färgkoordinerat och lägger gobitarna i vakuumpåsar.

 

Du vinner 1 miljon på lotto - vad köper du först?
Handväskor och säkert ett djur

 

Vad brinner du för?
Det är mycket. Men kortfattat så är det djur, människor, musik, resor och matlagning.

 

Vad har du för framtidsplaner? 
Många! Jag vill öppna en fastfood restaurang, starta ett dog shelter, bli självförsörjande bonde och psykolog. Vi får se hur det blir med det. Men viktigaste är att jag får göra något som jag trivs med och att få vara med positiva och inspirerande människor, både privat och i arbetet.

 

Sista frågan! Har du något smågalet om dig själv som du vill dela med dig av?
I femtonårsåldern övergav jag min levande häst för att tävla i käpphästhoppning. Jag har också samlat på djur i hela mitt liv, ett axplock: grodor, hoppande bönor, vandrande pinnar och sex marsvin.

 

Tack Camilla!

Camilla6

 

Vi är glada och tacksamma över att du hittade till oss och är övertygade om att din passion för livet i allmänhet och din positiva energi kommer att tillföra så mycket mer än bara ett rent och trivsamt kontor.

 


Vill du också vara en del av mångänget?

Just nu söker vi en fullstackutvecklare. Och du behöver inte samla på djur eller färgkoordinera din garderob för att söka tjänsten, så länge du dagdrömmer om PHP och .js och vill utvecklas tillsammans med ett halvgalet och familjärt gäng på Eriksbergsgatan så är du varmt välkommen att höra av dig.

 

Självklart vill jag bli en fullstackutvecklare på iGoMoon - Sök tjänsten  > 

 

Vår egen kod-guru Martin Blomqvist pratar om sin vardag på iGoMoon:

Av Linda Axelsson

Project Coordinator

Purr, purr purr. She’s the crazy cat lady who loves structure and always strives for purrfection.
Projektkoordinator

Purr, purr, purr. Hon är den galna kattjejen som älskar struktur och drivs av purrfektion.

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!