iGoMoon Crew | Byrålivet

Välkommen till månen Martin!

Av Camilla Abrahamsson | 23.01.19

Lästid: 3 minuter
‹ Tillbaka till listningen

Här har ni honom, vår egna Clark Kent och senaste Junior Front End Developer, Martin Lunnegård. Vi är riktigt glada över att ha honom ombord på månen och att vi får ta del av hans superkrafter inom allt från kodknackning till matlagning. Men nu är det även dags för er att få lära känna Martin lite bättre. Vem är han egentligen? Let’s find out!

 

Vi rivstartar! Så, vem är Martin, ‘bakom kulisserna’?

En kreativ känslomänniska, på gott och ont. Håller på mycket med musik på fritiden, men älskar även att måla, fotografera och skriva. Film är ett annat intresse, under hösten förra året hade jag och en av mina närmsta vänner temakvällar där vi bland annat tagit oss igenom Bergman, Argento och Kieslowski. Men kanske viktigast av allt är att jag är Djurgårdare, alltid oavsett!

 

Martin LunnegårdGlöm vintern för en stund, vad gör du helst en solig sommardag?

Då vill jag vara på min familjs landställe i Östergötland och sitta på bryggan med en bra bok i handen och Sommar i P1 lågt i bakgrunden.


Om du fick välja helt fritt, vilken superhjälte skulle du vara?

Utan tvekan Batman! Leva som miljardär på dagarna och jaga Jokern på nätterna känns som en helt okej tillvaro.


På tal om superhjältar, får du någonsin höra att du ser ut som Clark Kent?

Nej den har jag nog aldrig hört. Däremot hört allt från Prins Daniel till sångaren i Takida. Föredrar helt klart Clark Kent i den samlingen herrar.

Det ryktas om att du är en hejare på matlagning. Hur ser en typisk Martin-matlåda ut?
Bra fråga! Jag försöker i den mån det är möjligt att “mat-preppa” inför veckan på söndagar. Jag storhandlar så att jag kan göra tre olika rätter á fyra portioner i varje. Detta dels för att spara pengar, men också tid då jag pluggar Audio Production Program på SAE varje måndag- och onsdag kväll. Det jag gillar att laga är Indiska grytor, t.ex. Daal eller kikärtscurry, blir även en hel del kyckling med quinoa eller ris. En annan favorit är en vegansk treböns-chili som jag snott från javligtgott.se, det var faktiskt länge sedan jag gjorde den så det får bli mitt söndagsprojekt.

 

Martin knackar kod

 

Du måste äta en och samma maträtt varje dag resten av livet, vad äter du?

Vedugnspizza, men mitt liv hade nog inte blivit så långt då :-)


Okej, en sista. Berätta en rolig historia!

Tar en på engelska som både relaterar till mitt yrke och min civilstatus:

“Why don’t bachelors like Git? Because they are afraid to commit.”

Av Camilla Abrahamsson

Executive Assistant

Devoted botanist and home cook. She's outstanding when it comes to taking care of clients and colleagues.
VD-Assistent

Botaniker och kock ut i fingerspetsarna. Och dessutom en jäkel på att ta hand om kunder och kollegor.

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!