Byrålivet

Välkomna vår Marketing Automation-praktikant Warsame!

Av Rebecca Kohlmeier | 27.04.20

Lästid: 5 minuter
‹ Tillbaka till listningen

Det är dags att presentera vårt senaste tillskott på Månen. Det är en omtänksam och vass marketing automation praktikant som landade hos oss samtidigt som vi började jobba remote. Så hur är det att börja sin praktik på distans? Det ska ni få höra allt om. 

 

Hej Warsame! Din praktik började väldigt speciellt eftersom att vi numer arbetar remote. Hur tycker du att det har fungerat?

Det har fungerat bra. Alla här på iGoMoon har varit väldigt snälla och välkomnande och jag känner mig redan som en i teamet. Jag har fick en bra onboarding från Mattias, Camilla och Anton samt kontinuerlig handledning av Åsa. Det enda som känns svårt är att inte kunna snegla över axeln på någon för att se vad de gör, hur de gör det och varför de gör det när man arbetar på distans.

 

Berätta lite om din utbildning?

Jag läser Marketing Automation på yrkeshögskolan Medieinstitutet. Det är en tvåårig utbildning inom specialisering på datadriven och automatiserad marknadsföring. Utbildningen innefattar två olika praktikperioder, en som är tio veckor lång och en som är lite längre. Jag läser nu första året av utbildningen så det är min första praktikperiod nu som jag har här på iGoMoon.    Vad fick dig att välja iGoMoon som praktikplats? 

Jag blev tipsat om iGoMoon av en kontakt på Linkedin. Jag gjorde en liten Google sökning på företaget och fick känslan av att det var en ung och modern webbyrå som håller på med Inbound Marketing. Jag såg några bilder och videos på företags Instagramkonto och jag upplevde en team-sammanhållning som verkade va på topp. Det väckte ett intresse och nyfikenhet hos mig och gjorde att jag sökte. Första dagen jag kom till kontoret och träffade Mattias och Camilla för intervju så kände jag mig både välkomnad och inspirerad av iGoMoon:s mission. Jag bestämde mig direkt då att jag ville vara en del av månresan.

 

Kul! Vad ser du mest fram emot att lära dig under din praktik? 

Jag vill först och främst få en inblick inom branschen digital marknadsföring och öka min förståelse kring hur marknadsföring går till.Få se hur ett projekt genomförs samt lära mig hur datadrivna strategier och metoder tas fram. Jag vill också bli duktig i HubSpot för att jag tycker det är en av de mest kompletta marknadsförings-verktygen som finns och att efterfrågan på folk som kan HubSpot ökar i Sverige.1IMG_4652---Kopia1

 

Vi vill veta mer om dig!

 

Hur skulle du beskriva dig själv?  

Jag är en okomplicerad person med båda fötterna på jorden. Jag är trevlig och omtänksam och jag älskar naturpromenader och träning. Högt i tak och nära till skratt är något som får mig att trivas på en arbetsplats.Du har en ju en son, vad är det roligaste han har frågat dig?

Min son älskar bilar så det blir många frågor om bilar, han äger en liten leksaks-elbil som han kör runt med och häromdagen frågade han mig om han kunde hämta mig med sin bil från skolan eftersom jag inte har en egen bil.

 

Vad gör du helst på fritiden?

Jag vill gärna skaffa mig ett kort på ett klättringscenter. 

facebookbild

Några snabba!

Favoriträtt?

Injera som är ett traditionellt Horn afrikanskt maträtt.  

 

Bästa film?

Gladiator med Russel Crowe i huvudrollen 

 

Lyssnar helst på?

Afrobeat kungen Burna Boy

 

Vad kan du inte leva utan?

Solen, jag vet inte hur jag överlever varje vinterhalvår. 

 

Vad är ditt absolut bästa tips?

Jag vill tipsa Linkedin learning för den som vill lära sig något nytt och kreativt varje dag. Av Rebecca Kohlmeier

Project Manager / Marketing Intern

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!