iGoMoon Crew | Byrålivet

Workflow & självledarskap på Steam Hotel

Av Camilla Abrahamsson | 19.02.19

Lästid: 4 minuter
‹ Tillbaka till listningen

Den första februari var det dags för hela teamet på iGoMoon att packa weekendbagen och hoppa på ett (väldigt tidigt) tåg mot Västerås, eller som vi nu lärt oss att det kallas “Vilda Vässan”. Färden gick mot tjusiga och omtalade Steam Hotel där vi valt att spendera årets första konferens. Kombinationen av en fantastisk miljö, det bästa tänkbara sällskapet och ett inspirerande innehåll på agendan. Ja, förväntningarna på dagen var höga. Och inte blev vi besvikna inte…

Vilda Vässan, här kommer vi!

Alla i tid och på plats på 06.43 tåget från Stockholms Central, 2019 års första konferens kunde inte ha börjat bättre! Desto sämre blev det inte när vi möttes av den enastående takhöjden, atmosfären och inredningen på Steam Hotel, Västerås stolthet. Med sina 18 våningar och 100-åriga historia som ett gammalt ångkraftverk bjöd hotellet på en industriell känsla med högsta möjliga mysfaktor. Här kunde vi tänka oss att stanna i några dagar..

 

Hela månen ombord på tåget

Förmiddagsfikande

Workflow - verktygslådan för hållbar effektivitet

Många koppar kaffe och smörrebröd senare var det äntligen dags att kicka igång dagen på riktigt. Just denna konferens låg fokus på temat “effektivitet och självledarskap”. Eftersom att ett starkt självledarskap är en förutsättning i det dagliga arbetet för alla som jobbar på iGoMoon var vi riktigt taggade på att få djupdyka i ämnet.

Givetvis hade vi inte klarat av att göra detta på egen hand. Därför bjöd vi in ett riktigt proffs, Jerker Davidsson från företaget iManagement som är specialiserade på utbildningar i just “hållbar effektivitet genom självledarskap”. Jerker guidade oss igenom allt ifrån hjärnans uppbyggnad till prioriteringar av arbetsuppgifter och tekniker för ökat fokus. Vi fick även konkreta tips på hur vi ska hantera inkommande information och strukturera vårt dagliga arbete för att på så vis optimera våra arbetssätt och kunna uppnå bästa möjliga resultat. Utöver alla nya insikter och värdefulla tankeställare, så hjälpte även Jerker oss med att ta fram riktlinjer för vårt workflow och sätta en vattentät struktur som passar just iGoMoon och hur vi arbetar.

 

Mattias inleder konferensen

Jerker från iManagement

Dags att komma i fredagsstämning..

Efter en intensiv och otroligt givande dag slog klockan incheckning. Och om det inte vore för en trerätters middag som väntade runt hörnet hade nog ingen av oss haft något emot att stanna kvar på våra lyxiga hotellrum… Men det limbiska systemet i hjärnan lät suget efter mat vinna denna gång, och det gjorde det rätt i. Förutom att vi är ett gäng som gillar god mat är vi också några som trivs väldigt bra i varandras sällskap (och har väldigt kul ihop) så det var härligt att få spendera februaris första middag tillsammans 2019!  

 

Diamond boss

Anton och Andreas är glada

Carl berättar något riktigt spännande

 

För dig som trodde att vi kastade in handduken efter middagen hade fel. Den hängde faktiskt med ett tag till. Nämligen upp till sjunde våningen för att avrunda kvällen på hotellets Voltage Lounge med sitt 800 kvm stora spa. Till slut längtade vi alla lite för mycket efter våra sköna sängar med sträckta lakan och morgondagens maxade hotellfrukost. Men inte minst att åka tillbaka till Stockholm och rivstarta en ny vecka på kontoret!

Nyfiken på att se mer från vår konferens på Steam Hotel? Titta på avsnitt 151 av Månresan!

 

 

Av Camilla Abrahamsson

Executive Assistant

Devoted botanist and home cook. She's outstanding when it comes to taking care of clients and colleagues.
VD-Assistent

Botaniker och kock ut i fingerspetsarna. Och dessutom en jäkel på att ta hand om kunder och kollegor.

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!