Livet på månen

#Månresan avsnitt 218: Bygger katapulter vid Thoresta Herrgård

Det är torsdag och bussen går mot Thoresta Herrgård för konferens och "kick-off" med teamet inför hösten som kommer. Det blir två dagar tillsammans, där vi bland annat fick i uppdrag att bygga katapulter. Under fredagen så pratade Mattias om iGoMoons vision, sin bakgrund och hur iGoMoon startade. Vi fick sen lära oss mer om storytelling av Mary-Lee, Anton gav oss en uppdatering kring det finansiella läget för iGoMoon under 2021, Erik pratade processer och Åsa pratade om det arbete vi gör med "office vibe" för att bibehålla och förbättra de mjuka värdena bland oss kollegor. Hur kan vi som företag hjälpa varandra och hur kan vi bli bättre?

Det är torsdag och bussen går mot Thoresta Herrgård för konferens och "kick-off" med teamet inför hösten som kommer. Det blir två dagar tillsammans, där vi bland annat fick i uppdrag att bygga katapulter.

Teamet delades in i tre olika lag och uppdraget gick ut på att skjuta både långt och pricksäkert. Dagen fortsatte med en dragning av Project Playground (som vi stöttar som företagspartner) där de pratade om hur de hjälper barn och unga i utsatthet. En nyttig påminnelse om hur det jobb vi gör kan göra skillnad.

Under fredagen så pratade Mattias om iGoMoons vision, sin bakgrund och hur iGoMoon startade. Vi fick sen lära oss mer om storytelling av Mary-Lee och Anton gav oss en (väldigt energifylld) uppdatering kring det finansiella läget för iGoMoon under 2021. Vilka målen är, hur vi ligger till samt en uppdatering kring vårat "horse race".

Vi fick också lite uppdateringar kring de nya processerna av Erik och hur de ska definieras och tydliggöras framöver, samt en uppdatering från Åsa (som förövrigt är vår nya "CHO", Chief Heart Officer). Hon pratade om det arbete vi gör med "office vibe" för att bibehålla och förbättra de mjuka värdena bland oss kollegor. Hur kan vi som företag hjälpa varandra och hur kan vi bli bättre? Två avkopplande men också intensiva dagar med mycket skratt. Konferensen avslutades sedan med lite häng i sensommar-solen.

Are you ready take your journey to the next level?

We're always eager to hear about new growth stories. We would love to hear your story.
Talk to a HubSpot expert
An iGoMoon Space agent