Livet på månen

#Månresan avsnitt 229: Discovery workshops and ice adventures

Dag 2 av årets "kickoff" består av workshop-arbete större delen av dagen. Vi har bjudit in två kunder för att träna vår "Discovery Workshop" på. Det blev också några runder av pingis (fast i vår egen tappning). Under kvällen åkte vi sedan iväg till Djurgården för lite skridskoäventyr. Det blev några timmar tillsammans på nyöppnade Scandinavian Ice Adventure där det även blev en internmatch i pondhockey.

Dag 2 av årets "kickoff" består av workshop-arbete större delen av dagen. Vi har bjudit in två kunder för att träna vår "Discovery Workshop" på. Den ena gruppen har en "analog" workshop i köket medans den andra gruppen har en "digital" workshop i konferens-rummet.

Energin och nyfikenheten är hög och det blev en lärorik dag både för de kunder vi bjudit in men också för alla våra nya medarbetare och praktikanter som fick en chans att testa workshopen i ett "real life case".

Det blev också några runder av pingis (fast i vår egen tappning). Vi lät Frank förklara reglerna för vår modifierade kontors-sport för de som tittar.

Under kvällen åkte vi sedan iväg till Djurgården för lite skridskoäventyr. Det blev några timmar tillsammans på nyöppnade Scandinavian Ice Adventure där det även blev en internmatch i pondhockey.

Are you ready take your journey to the next level?

We're always eager to hear about new growth stories. We would love to hear your story.
Talk to a HubSpot expert
An iGoMoon Space agent