Manresan

#Månresan avsnitt 156: ONBOARDING AV TRE NYA STJÄRNOR

Av Mattias Grönborg | 19.08.19

Lästid: 1 minuter
‹ Tillbaka till listningen

 

Missat tidigare avsnitt? Se alla tidigare avsnitt här

 

 

Idag började tre nya stjärnor på iGoMoon och under onboardingen gick vi igenom saker som företagets bakgrund, syfte, värdegrund, vision, mission, förhållningsregler och mycket mer. Göran är fortfarande på semester så jag fick installera nya datorer. Jag hade även ett möte med Roberta senare under dagen för att diskutera hur hon ska stötta pre-sales processen.

 

Som VD och ledare är det min del att hjälpa människor skapa en större medvetenhet om sig själva och vilken roll de ska har på företaget, men varje medarbetare, har ett eget ansvar att utveckla sig själva i rollen. Ibland behöver jag gå in och styra när vi över-jobbar förberedelser kring något som kräver handling. Ibland behöver jag styra mindre för att inte döda engagemang. Det är en hårfin balansgång mellan micro management och att ge personer frihet under ansvar.

 

 

Följ Mattias Grönborgs entreprenörsresa genom att klicka på videon nedan:    

  

 

 

 

Missa inte nästa avsnitt av Mattias vlogg #Månresan:

 

mattias-gronborg-youtube-channel-manresan

 

Av Mattias Grönborg

CEO/Founder

The captain of this rocketing adventure. He has crafted this agency through sleeping on an a IKEA couch between a wine-cellar and a garbage room and by not hesitating to hand our back rubs to his employees.

The best way to connect with him is on Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
instagram.com/mattgron
VD/grundare

Företagande ligger i utförandet - åtminstone om du frågar Mattias. Vem som helst kan få en idé, men bara ett fåtal kan genomföra dem. Efter 15 års arbete inom försäljning, bestämde han sig för att börja sin egen resa.

Följ hans resa på
Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
Instagram: instagram.com/mattgron

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!