Manresan

#Månresan avsnitt 160: FÖR ATT FORTSÄTTA VÄXA BEHÖVER VI NYA PERSPEKTIV

Av Mattias Grönborg | 21.09.19

Lästid: 2 minuter
‹ Tillbaka till listningen

 

Missat tidigare avsnitt? Se alla tidigare avsnitt här

 

 

En liten höst kick-off går av stapeln på Skogshem & Wijk - Lidingö. Den inleds med en dragning av Lotta Lundberg från Project Playground som berörde alla. Alla var överens om att det känns som ett självklart val att stötta deras idéella verksamhet. Därefter pratar vi beläggningsgrad och benar ut frågetecken som finns kring "beläggningsgraden" (individuell "produktivitets-beläggningsgrad" och "lönsamhets-beläggningsgrad" på teamen).

 

På eftermiddagen gästar Leonardo Johansson på ämnet "sales och motivation". Han lyfter många frågeställningar och utmaningar som vi möter dagligen i vårt arbete och pratar om hur viktigt det är att hitta sin egen drivkraft. Ringer du för kränga? Eller ringer du för att du kommer med en påse pengar? För att fortsätta växa behöver vi nya perspektiv. Vi alla har ett val. Alla medarbetare får också svara på en utvärdering (360-review) kring mitt ledarskap. Den utvärderingen är en del av arbetet jag gör internt för att växa som ledare. Företagets flaskhals för tillväxt ska inte vara att jag inte utvecklas i mitt ledarskap tänker jag.

 

 

Följ Mattias Grönborgs entreprenörsresa genom att klicka på videon nedan:    

  

 

 

 

Missa inte nästa avsnitt av Mattias vlogg #Månresan:

 

mattias-gronborg-youtube-channel-manresan

 

Av Mattias Grönborg

CEO/Founder

The captain of this rocketing adventure. He has crafted this agency through sleeping on an a IKEA couch between a wine-cellar and a garbage room and by not hesitating to hand our back rubs to his employees.

The best way to connect with him is on Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
instagram.com/mattgron
VD/grundare

Företagande ligger i utförandet - åtminstone om du frågar Mattias. Vem som helst kan få en idé, men bara ett fåtal kan genomföra dem. Efter 15 års arbete inom försäljning, bestämde han sig för att börja sin egen resa.

Följ hans resa på
Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
Instagram: instagram.com/mattgron

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!