Manresan

#Månresan avsnitt 177: INFÖR EN NY VECKORUTIN

Av Mattias Grönborg | 03.03.20

Lästid: 1 minuter
‹ Tillbaka till listningen

 

Missat tidigare avsnitt? Se alla tidigare avsnitt här

 

 

Det är fredag och startskottet för en ny veckorutin på månen. Detta innebär att varje team har en stand-down klockan 14:30 där de går igenom vad som hänt under veckan, reflekterar vad som gått bra och dåligt och tillsammans "stänger" veckan. Detta för att kunna säkerställa att vi håller budget, kundnöjdhet och tidplan för våra kunder, men också för att kunna släppa jobbet och ta helg.

 

Sen klockan 15:30 så har jag och Erik ett kort möte tillsammans och 16:00 har jag en veckosummering tillsammans med Anton och team-ledarna där vi går igenom budget, beläggningsgrad och tar tempen på hur teamen mår. Allt detta ger en ny "veckorytm" för att hålla oss "on track" och säkerställa att ingenting faller mellan stolarna.

 

Följ Mattias Grönborgs entreprenörsresa genom att klicka på videon nedan:    

  

 

 

 

Missa inte nästa avsnitt av Mattias vlogg #Månresan:

 

mattias-gronborg-youtube-channel-manresan

 

Av Mattias Grönborg

CEO/Founder

The captain of this rocketing adventure. He has crafted this agency through sleeping on an a IKEA couch between a wine-cellar and a garbage room and by not hesitating to hand our back rubs to his employees.

The best way to connect with him is on Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
instagram.com/mattgron
VD/grundare

Företagande ligger i utförandet - åtminstone om du frågar Mattias. Vem som helst kan få en idé, men bara ett fåtal kan genomföra dem. Efter 15 års arbete inom försäljning, bestämde han sig för att börja sin egen resa.

Följ hans resa på
Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
Instagram: instagram.com/mattgron

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!