Manresan

#Månresan avsnitt 179: DET BLIR INTE ALLTID SOM MAN VILL

Av Mattias Grönborg | 03.04.20

Lästid: 2 minuter
‹ Tillbaka till listningen

 

Missat tidigare avsnitt? Se alla tidigare avsnitt här

 

En sådan filmdag som är svår att filma, eller iallafall upplever jag det framför kameran. Dagen började med ett samtal med vår nya team leader Marcus som har valt att gå vidare i karriären och lämna iGoMoon. En annan person som också lämnar oss snart är Camilla som har fått jobb som eventkoordinator för Dagens Industri. Känns tråkigt att två väldigt fina kollegor slutar, men samtidigt väldigt viktigt att båda hittat något som dom tror mer på. Det är det livet handlar om. Göra det man tror på.

 

Som entreprenör är det ständigt nya utmaningar och man behöver acceptera att man är maktlös över vissa saker som sker, släppa det och gå vidare och ta en dag i taget. Det finns alltid någonting bättre runt hörnet som man ännu inte ser. Så har det alltid varit och så kommer det alltid att vara. Man får ha lite perspektiv som entreprenör och inse vad man kan kontrollera och vad man inte kan kontrollera. Som entreprenör känner jag lust att gnälla idag - men det är ganska lönlöst.

 

Följ Mattias Grönborgs entreprenörsresa genom att klicka på videon nedan:    

  

 

 

 

Missa inte nästa avsnitt av Mattias vlogg #Månresan:

 

mattias-gronborg-youtube-channel-manresan

 

Av Mattias Grönborg

CEO/Founder

The captain of this rocketing adventure. He has crafted this agency through sleeping on an a IKEA couch between a wine-cellar and a garbage room and by not hesitating to hand our back rubs to his employees.

The best way to connect with him is on Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
instagram.com/mattgron
VD/grundare

Företagande ligger i utförandet - åtminstone om du frågar Mattias. Vem som helst kan få en idé, men bara ett fåtal kan genomföra dem. Efter 15 års arbete inom försäljning, bestämde han sig för att börja sin egen resa.

Följ hans resa på
Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
Instagram: instagram.com/mattgron

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!