Manresan

#Månresan avsnitt 180: SÄTTER EN PLAN FÖR LINKEDIN

Av Mattias Grönborg | 06.04.20

Lästid: 1 minuter
‹ Tillbaka till listningen

 

Missat tidigare avsnitt? Se alla tidigare avsnitt här

 

Vårat senaste tillskott Frank kom på besök på månen idag. Han kommer att börja i Maj som developer. Sen hade jag möte med Saskia, Rebecca och Åsa angående vår "social media plan" som Saskia och Rebecca tagit fram som en del av Rebeccas internship. Vi diskuterade vad vi ska dela där och jag framförde att jag tycker att det är viktigt att vi skapar dialog och inte bara skickar människor in i massa inboud, workflow-snurror. Det blir jag allergisk mot. Allt handlar inte bara om konverteringar, speciellt när man har syftet att skapa awareness kring iGoMoon. Som vi gör med #Månresan-videos.

 

Sen hade jag ett telefonmöte på eftermiddagen samt ett growth call med Saskia som var riktigt givande möte. Heja Saskia säger jag! :)

 

Följ Mattias Grönborgs entreprenörsresa genom att klicka på videon nedan:    

  

 

 

 

Missa inte nästa avsnitt av Mattias vlogg #Månresan:

 

mattias-gronborg-youtube-channel-manresan

 

Av Mattias Grönborg

CEO/Founder

The captain of this rocketing adventure. He has crafted this agency through sleeping on an a IKEA couch between a wine-cellar and a garbage room and by not hesitating to hand our back rubs to his employees.

The best way to connect with him is on Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
instagram.com/mattgron
VD/grundare

Företagande ligger i utförandet - åtminstone om du frågar Mattias. Vem som helst kan få en idé, men bara ett fåtal kan genomföra dem. Efter 15 års arbete inom försäljning, bestämde han sig för att börja sin egen resa.

Följ hans resa på
Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
Instagram: instagram.com/mattgron

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!