Manresan

#Månresan avsnitt 181: GÖRAN & JONTE LEVLAR UPP

Av Mattias Grönborg | 09.04.20

Lästid: 1 minuter
‹ Tillbaka till listningen

 

Missat tidigare avsnitt? Se alla tidigare avsnitt här

 

Det är måndag och M3 i vanlig ordning (där vi bland annat går igenom förra veckans höjdpunkter samt hur vi ligger till budgetmässigt). Det delas också ut "crisp" och "brave-kort" bland kollegorna. Gänget är peppad på ny vecka. Vi har också två personer som får utvecklade roller. Jonathans nya roll som UX/UI Designer blir officiell denna dag.

 

Sedan diskuterar Göran och jag hans nya roll som Team Leader för utvecklarna. Om jag tittar på det ur företagets perspektiv så har vi under ett års tid försökt hitta en person externt som ska bli TL för utvecklarna. Detta har inte fungerat. Vi frångick företagets idé om att alla ledande personer måste vara människor som växer internt in i en ledande position. Men här har vi försökt göra något annat. Nu känns det bara så rätt och naturligt att Göran tar den här rollen. Arkiverar det under "lesson learned".

 

 

Följ Mattias Grönborgs entreprenörsresa genom att klicka på videon nedan:    

  

 

 

 

Missa inte nästa avsnitt av Mattias vlogg #Månresan:

 

mattias-gronborg-youtube-channel-manresan

 

Av Mattias Grönborg

CEO/Founder

The captain of this rocketing adventure. He has crafted this agency through sleeping on an a IKEA couch between a wine-cellar and a garbage room and by not hesitating to hand our back rubs to his employees.

The best way to connect with him is on Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
instagram.com/mattgron
VD/grundare

Företagande ligger i utförandet - åtminstone om du frågar Mattias. Vem som helst kan få en idé, men bara ett fåtal kan genomföra dem. Efter 15 års arbete inom försäljning, bestämde han sig för att börja sin egen resa.

Följ hans resa på
Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
Instagram: instagram.com/mattgron

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!