Manresan

#Månresan avsnitt 182: HUR MYCKET LIKVIDITET BEHÖVS FÖR ATT KLARA KRISEN

Av Mattias Grönborg | 13.04.20

Lästid: 1 minuter
‹ Tillbaka till listningen

 

Missat tidigare avsnitt? Se alla tidigare avsnitt här

 

Den här filmdagen skiljer sig helt klart från övriga avsnitt. Det är "Covid19-tider" och väldigt tomt på kontoret då alla jobbar remote sedan två veckor tillbaka. Men det är fullt upp, vi gör vårt bästa för att lösa situationen vi befinner oss i. Jag ser att flera företag redan börjat ställa om till att jobba mer digitalt och vi har vunnit en affär till följd av detta. Jag tror att framtiden för iGoMoon ser väldigt ljus ut efter vi tagit oss igenom den här snårskogen.

Vi har också börjat agera på att utveckla nya tjänster, där vi b.l.a. blivit partner med Vidyard. Detta både för att differenciera oss som företag men också för att hjälpa våra kunder höjja kvalitén i deras säljorganisationer med video-meddelanden som ett komplement för mail och telefonsamtal. Vidyard har väldigt många fördelar även ur ett marknadsföringsperspektiv där du kan styra innehållet på ett helt annat sätt än vad du gör när du "hostar" en video på Youtube.

 

 

Följ Mattias Grönborgs entreprenörsresa genom att klicka på videon nedan:    

  

 

 

 

Missa inte nästa avsnitt av Mattias vlogg #Månresan:

 

mattias-gronborg-youtube-channel-manresan

 

Av Mattias Grönborg

CEO/Founder

The captain of this rocketing adventure. He has crafted this agency through sleeping on an a IKEA couch between a wine-cellar and a garbage room and by not hesitating to hand our back rubs to his employees.

The best way to connect with him is on Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
instagram.com/mattgron
VD/grundare

Företagande ligger i utförandet - åtminstone om du frågar Mattias. Vem som helst kan få en idé, men bara ett fåtal kan genomföra dem. Efter 15 års arbete inom försäljning, bestämde han sig för att börja sin egen resa.

Följ hans resa på
Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
Instagram: instagram.com/mattgron

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!