Manresan

#Månresan avsnitt 184: VARFÖR MODERNT SÄLJARBETE INKLUDERAR VIDEO

Av Mattias Grönborg | 02.06.20

Lästid: 2 minuter
‹ Tillbaka till listningen

 

Missat tidigare avsnitt? Se alla tidigare avsnitt här

 

Ännu en dag på ett tomt kontor i spåren av coråååna. Eller nästan tomt iallafall. Har fått sällskap av Åsa idag som ledsnade på att sitta hemma. Under förmiddagen så pratade jag och Åsa med Erik kring HubSpot:s CMS-lansering och vilka actions vi behöver ta internt kring detta då vi har som ett mål att bli HubSpots ledande CMS-partner.

Jag börjar också ringa upp kollegorna för att stämma av remote-läget hos var och en. Något som sker naturligt och spontant när alla är på kontoret men som jag nu faktiskt behöver se till att planera in i dagen. Vi hade också en "user training session" med Vidyard kring deras marketing-del på eftermiddagen. Det är en del av deras onboarding-program som vi nu utbildas i eftersom vi valt att gå med i deras partner-program.

Eftersom traditionella försäljningskanaler så som telefon och mail förlorar effektiviteten blir det moderna försäljningsarbetet mer och mer i behov av video som verktyg. Vi ser att säljorganisationer som inkluderar video bokar fler möten och stänger mer affärer. Därför valde vi att fördjupa ett samarbete med Vidyard för att stötta företag som vill bedriva ett modernt säljarbete.

 

Följ Mattias Grönborgs entreprenörsresa genom att klicka på videon nedan:    

  

 

 

 

Missa inte nästa avsnitt av Mattias vlogg #Månresan:

 

mattias-gronborg-youtube-channel-manresan

 

Av Mattias Grönborg

CEO/Founder

The captain of this rocketing adventure. He has crafted this agency through sleeping on an a IKEA couch between a wine-cellar and a garbage room and by not hesitating to hand our back rubs to his employees.

The best way to connect with him is on Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
instagram.com/mattgron
VD/grundare

Företagande ligger i utförandet - åtminstone om du frågar Mattias. Vem som helst kan få en idé, men bara ett fåtal kan genomföra dem. Efter 15 års arbete inom försäljning, bestämde han sig för att börja sin egen resa.

Följ hans resa på
Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
Instagram: instagram.com/mattgron

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!