Manresan

#Månresan avsnitt 186: Planerar vår kontorslösning för post-corona

Av Mattias Grönborg | 09.06.20

Lästid: 2 minuter
‹ Tillbaka till listningen

Det är onsdag och Emmis sista praktikdag. Vi har en avskedsfika för henne på kontoret (för oss tre personer som är där) medans övriga gänget ringer in hemifrån. Vi gick (som vanligt när någon slutar på månen) laget runt och delade våra minnen och intryck av Emmi från hennes tid på månen. Alltid så kul och se vilken fin energi det skapar.

Jag installerade också en app i Slack som heter Disco. Den appen blir en digital variant av våra peer-2-peer kort där man kan ge "kudos" till medarbetare som lever värdegrunden och presterar något bra. Detta kan sedan följas upp med statistik i appen. Jag har under de senaste veckorna reflekterat en del över hur bra det fungerat att jobba remote och jag planerar nu för post-corona, hur ser den fysiska arbetsplatsen egentligen ut?

 

Arbetsplatsen ska inte vara en plats där man förvarar massa skrivbord som används 10%.

🚀

- Mattias GrönborgKontorets existensberättigande är en plats där vi möts för kunskapsmöte internt och med kunder. Men arbetsplatsen ska inte vara en plats där man förvarar massa skrivbord som används 10%. Ett kontorshotell kanske är en bättre lösning och det skulle både dra ned kostnaden men också kapitalbindningen. Jag vill ha en mer "gummibandslösning" för kontoret. Jag är mindre peppad på ståltråd.

 

Se mer om Mattias tankar kring remote work och arbetslivet post-corona:

 

 

Se alla #Månresan avsnitt

Av Mattias Grönborg

CEO/Founder

The captain of this rocketing adventure. He has crafted this agency through sleeping on an a IKEA couch between a wine-cellar and a garbage room and by not hesitating to hand our back rubs to his employees.

The best way to connect with him is on Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
instagram.com/mattgron
VD/grundare

Företagande ligger i utförandet - åtminstone om du frågar Mattias. Vem som helst kan få en idé, men bara ett fåtal kan genomföra dem. Efter 15 års arbete inom försäljning, bestämde han sig för att börja sin egen resa.

Följ hans resa på
Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
Instagram: instagram.com/mattgron

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!