Manresan

#Månresan avsnitt 187: Fördelarna med kontorshotell

Av Mattias Grönborg | 10.06.20

Lästid: 2 minuter
‹ Tillbaka till listningen

En typisk måndag på kontoret med varierande arbetsuppgifter och "samtal bakom stängd dörr". Det är growth call, avtalsfrågor och möten med nya leverantörer. På måndagsmötet delade jag lite tankar kring kontoret och hur vi just nu kollar på alternativa lösningar. Vi har en jättefin lokal med ett bra läge men det har också sina nackdelar när vi ser på hur vi jobbar i framtiden.
Kontraktet med den nuvarande lokalen sträcker sig 1,5 år framåt och vi överväger just nu att inte förlänga det kontraktet och istället hyra in oss på ett kontorshotell, där vi skulle ha lägre kostnader, kortare bindningstid och tillgång till fler mötesrum. Helt enkelt mer flexibilitet. Att de flesta av oss jobbar remote nu känns inte längre som en tillfällig lösning utan det känns som normal-läget, samt att de flesta vant sig nu när vi gjort detta i 10 veckor.

Att de flesta av oss jobbar remote nu känns inte längre som en tillfällig lösning utan det känns som normal-läget.

🚀

- Mattias Grönborg


Det som varit den största utmaningen med den här förändringen är att onboarda nya medarbetare och praktikanter. Just det är något som är svårt att göra remote.

 

Se mer om Mattias tankar kring framtida kontorslösningar:    

 

Se alla #Månresan avsnitt

Av Mattias Grönborg

CEO/Founder

The captain of this rocketing adventure. He has crafted this agency through sleeping on an a IKEA couch between a wine-cellar and a garbage room and by not hesitating to hand our back rubs to his employees.

The best way to connect with him is on Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
instagram.com/mattgron
VD/grundare

Företagande ligger i utförandet - åtminstone om du frågar Mattias. Vem som helst kan få en idé, men bara ett fåtal kan genomföra dem. Efter 15 års arbete inom försäljning, bestämde han sig för att börja sin egen resa.

Följ hans resa på
Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
Instagram: instagram.com/mattgron

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!