Manresan

#Månresan avsnitt 188: HUR JAG HITTAR KÄNSLOMÄSSIG BALANS I MIN VARDAG

Av Mattias Grönborg | 21.06.20

Lästid: 1 minuter
‹ Tillbaka till listningen

 

Missat tidigare avsnitt? Se alla tidigare avsnitt här

 

Det är onsdag och dagen är fylld av kontorsjobb och möten. I avsnittet pratar jag om hur viktigt det är att utveckla sin nisch som litet företag för att verkligen börja skala verksamheten. Först sa vi ja till allt jobb för att växa. Till slut så är det precis den approachen som gör att företaget stagnerar och inte växer.

Vad vi gör behöver vara tydligt definierat och kommunicerat internt så alla vet vad vi står för och vad vi ska bli bäst på. Det lägger jag mycket tankeenergi på nu.

Jag delar också med mig kring hur jag tänker angående sömn och kost för att ha koncentration och kunna hålla en jämn energinivå på arbetsuppgifterna. Något som är extra viktigt när man jobbar och tänker mycket på olika beslut. Det är viktigt som entreprenör att faktiskt planera in tid för återhämtning.

 

Följ Mattias Grönborgs entreprenörsresa genom att klicka på videon nedan:    

  

 

 

 

Missa inte nästa avsnitt av Mattias vlogg #Månresan:

 

mattias-gronborg-youtube-channel-manresan

 

Av Mattias Grönborg

CEO/Founder

The captain of this rocketing adventure. He has crafted this agency through sleeping on an a IKEA couch between a wine-cellar and a garbage room and by not hesitating to hand our back rubs to his employees.

The best way to connect with him is on Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
instagram.com/mattgron
VD/grundare

Företagande ligger i utförandet - åtminstone om du frågar Mattias. Vem som helst kan få en idé, men bara ett fåtal kan genomföra dem. Efter 15 års arbete inom försäljning, bestämde han sig för att börja sin egen resa.

Följ hans resa på
Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
Instagram: instagram.com/mattgron

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!