Manresan

#Månresan avsnitt 188: Hur jag hittar känslomässig balans i min vardag

Av Mattias Grönborg | 21.06.20

Lästid: 1 minuter
‹ Tillbaka till listningen

Det är onsdag och dagen är fylld av kontorsjobb och möten. I avsnittet pratar jag om hur viktigt det är att utveckla sin nisch som litet företag för att verkligen börja skala verksamheten. Först sa vi ja till allt jobb för att växa. Till slut så är det precis den approachen som gör att företaget stagnerar och inte växer. Vad vi gör behöver vara tydligt definierat och kommunicerat internt så alla vet vad vi står för och vad vi ska bli bäst på. Det lägger jag mycket tankeenergi på nu.

 

Det är viktigt som entreprenör att faktiskt planera in tid för återhämtning.

🚀

- Mattias Grönborg


Jag delar också med mig kring hur jag tänker angående sömn och kost för att ha koncentration och kunna hålla en jämn energinivå på arbetsuppgifterna. Något som jag tycker är extra viktigt när man jobbar och tänker mycket på olika beslut. Det är viktigt som entreprenör att faktiskt planera in tid för återhämtning. Speciellt nu när vi jobbar mycket hemifrån och gränserna mellan arbetsliv och fritid blivit mer diffusa. 

 

 

Se mer om Mattias tankar kring balans mellan arbete och fritid:

 

 

Se alla #Månresan avsnitt

Av Mattias Grönborg

CEO/Founder

The captain of this rocketing adventure. He has crafted this agency through sleeping on an a IKEA couch between a wine-cellar and a garbage room and by not hesitating to hand our back rubs to his employees.

The best way to connect with him is on Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
instagram.com/mattgron
VD/grundare

Företagande ligger i utförandet - åtminstone om du frågar Mattias. Vem som helst kan få en idé, men bara ett fåtal kan genomföra dem. Efter 15 års arbete inom försäljning, bestämde han sig för att börja sin egen resa.

Följ hans resa på
Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
Instagram: instagram.com/mattgron

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!