Manresan

#Månresan avsnitt 189: Entreprenörsresan är en rond boxning 24/7

Av Mattias Grönborg | 23.06.20

Lästid: 2 minuter
‹ Tillbaka till listningen

Fredagen började med ett besök hos kiropraktorn och därefter ett möte på kontoret. På eftermiddagen gick Erik och jag och tittade på två kontorshotell i närheten. Vi har fortfarande 1,5 år kvar på det nuvarande kontraktet men som entreprenör kan det svänga fort och man måste hela tiden vara beredd att omvärdera sina beslut beroende på vad som händer.

Nu när covid-19 försvårat för folk att träffas rent fysiskt och mer eller mindre tvingat många företag att bli mer digitala och sköta mer av jobbet remote, så har även vi behövt anpassa sättet vi arbetar på. Därmed har vi också börjat titta på nya kontorslösningar som bättre passar det moderna digitala företaget och hur vi jobbar just nu och i framtiden.

 

Entreprenörskapet är mer en boxningsmatch än ett parti schack.

🚀

- Mattias Grönborg

 

Det är omöjligt att förutse alla steg du behöver ta och jag måste hela tiden vara flexibel och snabb på fötterna när verkligheten "jabbar" mig rakt i ansiktet. De beslut jag tagit tidigare under min entreprenörsresa kanske var rätt då, sett till den situationen de förutsättningarna som fanns, men det betyder inte nödvändigtvis att samma beslut är rätt nu. Det är viktigare att vara lycklig och söka utveckling än att fastna i gamla spår och en strävan att ha rätt.

 

 

Låt dig inspireras av Mattias resa till månen:

 

 

Se alla #Månresan avsnitt

 

Av Mattias Grönborg

CEO/Founder

The captain of this rocketing adventure. He has crafted this agency through sleeping on an a IKEA couch between a wine-cellar and a garbage room and by not hesitating to hand our back rubs to his employees.

The best way to connect with him is on Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
instagram.com/mattgron
VD/grundare

Företagande ligger i utförandet - åtminstone om du frågar Mattias. Vem som helst kan få en idé, men bara ett fåtal kan genomföra dem. Efter 15 års arbete inom försäljning, bestämde han sig för att börja sin egen resa.

Följ hans resa på
Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
Instagram: instagram.com/mattgron

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!