Manresan

#Månresan avsnitt 190: PROCESSER SKAPAR TRYGGHET

Av Mattias Grönborg | 25.08.20

Lästid: 1 minuter
‹ Tillbaka till listningen

Jag, Göran, Frank och Erik jobbar med processutveckling denna dag från klockan 8 till klockan 17. Det är viktigt att ha tydliga processer för det man gör, både för att minimera misstag och undvika missförstånd men också för att skapa trygghet hos medarbetarna.

Pratade också med Åsa om bland annat prioriteringar av olika support-tasks och hur vi hanterar det. Precis som med processerna så är det viktigt att det finns en tydlighet (både internt men också mot kunderna) så alla vet vad som gäller. Vilka som betalar för prioritet och vilka som inte gör det men ändå förväntar sig det.

 

Det är lätt att det skapas en "gråzon" eller osäkerhet kring vad som gäller om det inte finns tydliga riktlinjer, regler och specifikationer för vad som är vad. Sen kan man ha hur mycket processer som helst men det handlar också om kundservice och att faktiskt lyssna på kunden och förstå problemet.

 

 

Låt dig inspireras av Mattias resa till månen:

 

Se alla #Månresan avsnitt 

Av Mattias Grönborg

CEO/Founder

The captain of this rocketing adventure. He has crafted this agency through sleeping on an a IKEA couch between a wine-cellar and a garbage room and by not hesitating to hand our back rubs to his employees.

The best way to connect with him is on Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
instagram.com/mattgron
VD/grundare

Företagande ligger i utförandet - åtminstone om du frågar Mattias. Vem som helst kan få en idé, men bara ett fåtal kan genomföra dem. Efter 15 års arbete inom försäljning, bestämde han sig för att börja sin egen resa.

Följ hans resa på
Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
Instagram: instagram.com/mattgron

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!