Manresan

#Månresan avsnitt 191: KOMBUCHA OCH CRAZY DEALS

Av Mattias Grönborg | 26.08.20

Lästid: 1 minuter
‹ Tillbaka till listningen

Dagen inleds med ett "daily stand-up meeting" i vanlig ordning. Jag upptäcker en utmaning vi har hos en kund där det inte funnits en tillräckligt tydlig styrning. Det är viktigt att vi som leverantör är rådgivande i våran roll och inte väntar på att kunden ska säga åt oss vad vi ska göra. Sen sitter jag och Erik och jobbar på vår "Triangle of growth" inför strategi-arbetet på fredag.

Vi jobbar just nu på att definiera de olika stegen i "Triangle of Growth" för att ha tydligare riktlinjer kring vilken typ av hjälp, rådgivning och prioritet kunden väljer att köpa. Detta gör det också lättare för oss att prioritera och ge kunderna den service de förväntar sig och den service de önskar betala för.

 

 

Låt dig inspireras av Mattias resa till månen:

 

Se alla #Månresan avsnitt 

Av Mattias Grönborg

CEO/Founder

The captain of this rocketing adventure. He has crafted this agency through sleeping on an a IKEA couch between a wine-cellar and a garbage room and by not hesitating to hand our back rubs to his employees.

The best way to connect with him is on Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
instagram.com/mattgron
VD/grundare

Företagande ligger i utförandet - åtminstone om du frågar Mattias. Vem som helst kan få en idé, men bara ett fåtal kan genomföra dem. Efter 15 års arbete inom försäljning, bestämde han sig för att börja sin egen resa.

Följ hans resa på
Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
Instagram: instagram.com/mattgron

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!