Manresan

#Månresan avsnitt 193: Känner du inte empati så är något fel 

Av Mattias Grönborg | 23.09.20

Lästid: 1 minuter
‹ Tillbaka till listningen

Måndagsmöte och vi lyfter som vanligt positiva saker och lärdomar från föregående vecka. Jag tänker högt samtidigt som jag paketerar "Triangle of Growth" (eller "ToG" som vi förkortar denna skapelse) för att hitta retoriken.

Jag känner att vår paketering kring våra tjänster har blivit tydligare senaste tiden och det får mig att tänka på hur vi paketerade tjänsterna under företagets inledande år och att kunderna berömde oss för hur tydlig vår tjänstepaketering var. 

 

Jag läser också igenom ett CV från en person som är intresserad av rollen som BDR hos oss. Att anställa rätt person kan vara en utmaning men att avsluta en anställning är en annan typ av utmaning som kan vara jobbigare rent känslomässigt. Känner man ingen empati när man avslutar en anställning så är det något som är fel hos dig som chef. Sådana känslomässiga utmaningar är en del av ledarskapet och går bara träna upp genom praktik och handling. Det går inte googla sig till känslomässig erfarenhet.

 

 

Låt dig inspireras av Mattias resa till månen:

 

Se alla #Månresan avsnitt 

Av Mattias Grönborg

CEO/Founder

The captain of this rocketing adventure. He has crafted this agency through sleeping on an a IKEA couch between a wine-cellar and a garbage room and by not hesitating to hand our back rubs to his employees.

The best way to connect with him is on Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
instagram.com/mattgron
VD/grundare

Företagande ligger i utförandet - åtminstone om du frågar Mattias. Vem som helst kan få en idé, men bara ett fåtal kan genomföra dem. Efter 15 års arbete inom försäljning, bestämde han sig för att börja sin egen resa.

Följ hans resa på
Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
Instagram: instagram.com/mattgron

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!