Manresan

#Månresan avsnitt 194: Vår väg mot avancerad Hubspot CMS certifiering

Av Mattias Grönborg | 26.09.20

Lästid: 1 minuter
‹ Tillbaka till listningen

Tillbaka på kontoret efter lite ledighet och vi börjar direkt med att jobba på förberedelserna inför vårt praktiska test med HubSpot. Jag gillar att vi som företag fått möjligheten att bevisa vad vi kan och bli en del av HubSpots "short-listade" partners. Detta är något som hjälper kunderna att skilja agnarna från vetet när de väljer leverantör. De tidigare tier-nivåerna för partners hos HubSpot betyder inget för kunden. Detta är en bra väg HubSpot valt att gå nu.

 

Vi satt fem timmar i sträck i konferensrummet och jobbade med förberedelserna. Det var en tuff praktisk uppgift vi fått av HubSpot där vi jobbade med en fiktiv kund. I övrigt var det en seg dag. Lite trögstartat efter ledigheten, som det kan vara ibland, men nästa vecka kommer gänget tillbaka till kontoret (alla utom tre som fortfarande har semester) och det blir första gången sen Mars som vi alla ses på kontoret igen.

 

 

Låt dig inspireras av Mattias resa till månen:

 

Se alla #Månresan avsnitt 

Av Mattias Grönborg

CEO/Founder

The captain of this rocketing adventure. He has crafted this agency through sleeping on an a IKEA couch between a wine-cellar and a garbage room and by not hesitating to hand our back rubs to his employees.

The best way to connect with him is on Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
instagram.com/mattgron
VD/grundare

Företagande ligger i utförandet - åtminstone om du frågar Mattias. Vem som helst kan få en idé, men bara ett fåtal kan genomföra dem. Efter 15 års arbete inom försäljning, bestämde han sig för att börja sin egen resa.

Följ hans resa på
Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
Instagram: instagram.com/mattgron

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!