Manresan

#Månresan avsnitt 196: Större mål medför större utmaningar

Av Mattias Grönborg | 01.10.20

Lästid: 1 minuter
‹ Tillbaka till listningen

Onsdagen började med lite admin-jobb och några inkommande samtal. Bland annat från Leo som kommer att hålla en säljutbildning för oss imorgon. Fick också ett samtal angående en kurs jag gick ifjol. Syftet med den kursen var att bli en bättre affärsarkitekt för att utveckla framgångsrika affärsmodeller.

 

Det är flera olika utmaningar jag som ledare har för att företaget ska ta nästa steg. Utmaningarna försvinner inte, de blir bara större i takt med att företaget växer. Det handlar om att jobba med värdegrunden, ständigt utveckla processer, rekrytera nya medarbetare och behålla medarbetare. Utmaningarna finns alltid där.

 

Jag har också börjat en ny sömnrutin för att få mer sömn där jag går isäng kl.21 varje kväll. Det är tredje kvällen jag gör det nu så det börjar sätta sakta sätta sig. Får se vad det kan leda till. Man kan jobba med processer och strategier men får man inte tillräckligt med sömn så spelar det ingen roll. Då finns varken produktivitet eller fokus där.

 

 

Låt dig inspireras av Mattias resa till månen:

 

Se alla #Månresan avsnitt 

Av Mattias Grönborg

CEO/Founder

The captain of this rocketing adventure. He has crafted this agency through sleeping on an a IKEA couch between a wine-cellar and a garbage room and by not hesitating to hand our back rubs to his employees.

The best way to connect with him is on Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
instagram.com/mattgron
VD/grundare

Företagande ligger i utförandet - åtminstone om du frågar Mattias. Vem som helst kan få en idé, men bara ett fåtal kan genomföra dem. Efter 15 års arbete inom försäljning, bestämde han sig för att börja sin egen resa.

Följ hans resa på
Snapchat: snapchat.com/add/MattGron
Instagram: instagram.com/mattgron

Kontakta oss.

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!