Livet på månen

#Månresan avsnitt 210: Frisbeegolf vid Kaknäs DiscGolfPark

Det är Onsdagkväll och vi möts upp vid Gärdet för en team-aktivitet. Frisbeeegolf står på schemat och det är första gången på länge vi ses alla tillsammans igen pga pandemin. Vi har vädret med oss denna afton och det blev en rolig och avslappnad kväll tillsammans. Teamet delades upp på tre olika lag där varje lag fick ett antal olika diskar för olika situationer på banan. Även Tayla anslöt till denna aktivitet över telefon.

Det är Onsdagkväll och vi möts upp vid Gärdet för en team-aktivitet. Frisbeeegolf står på schemat och det är första gången på länge vi ses alla tillsammans igen pga pandemin. Vi har vädret med oss denna afton och det blev en rolig och avslappnad kväll tillsammans. Teamet delades upp på tre olika lag där varje lag fick ett antal olika diskar för olika situationer på banan. Kvalitén på kasten varierade friskt.

Även Tayla anslöt till denna aktivitet över telefon. Mattias ansvarade för videosamtalet med Tayla för att se till att hon hela tiden kände sig delaktig, hela vägen från Kapstaden. Något Mattias verkligen gick in för (vilket du kan se i avsnittet) och gjorde ett gediget jobb i att återspegla all action som utspelade sig på (och utanför) banan.

Are you ready take your journey to the next level?

We're always eager to hear about new growth stories. We would love to hear your story.
Talk to a HubSpot expert
An iGoMoon Space agent