Livet på månen

#Månresan avsnitt 213: Hur du kan använda video i arbetet

Idag följer vi Åsa Randahl en dag som projektledare. Vi får en inblick i hennes vardag och hennes minut-anpassade schema. Ingen minut får gå till spillo! Vi pratar också om hur iGoMoon jobbar med video och använder sig av Vidyard i sin kommunikation mer och mer. Åsa pratar också om hur det är att jobba som Team Leader när många jobbar remote samt hur hon har individuella samtal med alla i teamet. Detta dels för att vårda och stärka relationen med kollegorna men också att få tillbaka lite av det naturliga småpratandet som man lätt kan tappa i när man jobbar på distans. Det är också ett tillfälle för en kollega att lyfta frågetecken eller utmaningar som hen har.

Idag följer vi Åsa Randahl en dag som projektledare. Vi får en inblick i hennes vardag och hennes minut-anpassade schema. Ingen minut får gå till spillo! Vi pratar också om hur iGoMoon jobbar med video och använder sig av Vidyard i sin kommunikation mer och mer.

Läs vårat blogginlägg om Vidyard här

Åsa pratar också om hur det är att jobba som Team Leader när många jobbar remote samt hur hon har individuella samtal med alla i teamet. Detta dels för att vårda och stärka relationen med kollegorna men också att få tillbaka lite av det naturliga småpratandet som man lätt kan tappa i när man jobbar på distans. Det är också ett tillfälle för en kollega att lyfta frågetecken eller utmaningar som hen har.

Vi får också veta vad Åsas bästa tips är för att spela in videomeddelanden.

Are you ready take your journey to the next level?

We're always eager to hear about new growth stories. We would love to hear your story.
Talk to a HubSpot expert
An iGoMoon Space agent