Livet på månen

#Månresan avsnitt 219: En dag som CTO med Erik Rörström

Idag följer vi Erik under en dag som CTO där han jobbar med processer, förberedelser inför möten, feedback samt matlåde-bekymmer. Erik berättar hur iGoMoon förändrats och utvecklats som företag sen han kom dit för 8 år sedan, vad han tycker är det bästa med sin roll och vad han ser som den största utmaningen. Att en arbetsdag som CTO på iGoMoon består av mycket "ad-hoc"-uppgifter är också något vi tydligt ser prov på under dagen.

Sen 2013 har Erik Rörström jobbat på iGoMoon och mycket har hänt sen den dagen då Erik gjorde sin första dag (som praktikant) på det då 1 år unga företaget. Nu, 8 år senare, får vi följa Erik under en dag som CTO där han jobbar med processer, förberedelser inför möten, feedback samt matlåde-bekymmer.

Erik berättar hur iGoMoon förändrats och utvecklats som företag, vad han tycker är det bästa med sin roll och vad han ser som den största utmaningen. Att en arbetsdag som CTO på iGoMoon består av mycket "ad-hoc"-uppgifter är också något vi tydligt ser prov på under dagen.

I slutet av avsnittet så delar också Erik med sig av en "fun fact" om honom där vi snabbt märker hur "processutveckling" inte enbart är något som som sker under arbetsdagarna utan även i privatlivet.

Are you ready take your journey to the next level?

We're always eager to hear about new growth stories. We would love to hear your story.
Talk to a HubSpot expert
An iGoMoon Space agent