Livet på månen

#Månresan avsnitt 222: En häst i rampljuset på månen

Det är Onsdag eftermiddag och vi följer Dennis under en dag som Account Manager på iGoMoon. Vi får i vanlig ordning några tips från Dennis (som förövrigt nyligen vunnit vår interna "Sales horse" på kontoret). Dennis tar också ett nytt foto till hemsidan samt sitter i två stycken telefonmöten. Sen pratar vi om den kommande flytten till iGoMoons nya kontor, snabbmatskedjor och det blir lite snack med sälj-kollegan Henrik.

Det är Onsdag eftermiddag och vi följer Dennis under en dag som Account Manager på iGoMoon. Vi får i vanlig ordning några tips från Dennis (som förövrigt nyligen vunnit vår interna "Sales horse" på kontoret). Dennis tar också ett nytt foto till hemsidan samt sitter i två stycken telefonmöten.

Sen pratar vi om den kommande flytten till iGoMoons nya kontor och det blir lite snack med sälj-kollegan Henrik. David frågar också hur samarbetet är mellan säljarna och om det finns någon intern prestige mellan dem. Sen snackar vi hamburgare och vilken snabbmats-restaurang som är den bästa när man är ute på vägarna.

Slutligen så delar Dennis en "fun fact" om Henrik innan han lämnar kontoret för att bege sig mot Göteborg.

Are you ready take your journey to the next level?

We're always eager to hear about new growth stories. We would love to hear your story.
Talk to a HubSpot expert
An iGoMoon Space agent