Livet på månen

#Månresan avsnitt 226: "Tie Friday", pimpat skrivbord och modiga sockar

Det är Fredag och på iGoMoon innebär det "Tie Friday". Alexander, som vi följer för dagen, har dressat upp i kavaj och slips, dagen till ära. Frank försöker matcha upp det så gott han kan. Dagen inleds med ett "Stand Up Meeting" och fortsätter sedan med certifieringar i HubSpot. Strax innan lunch så sitter vi ner i Mattias (nya) kontorsrum och ställer några frågor till honom om de entreprenörs-pris han just mottagit. Detta kommer att blir underlag till ett nytt blogginlägg nästkommande vecka som Alexander jobbar på.

Det är Fredag och på iGoMoon innebär det "Tie Friday". Alexander, som vi följer för dagen, har dressat upp i kavaj och slips, dagen till ära. Frank försöker matcha upp det så gott han kan.

Dagen inleds med ett "Stand Up Meeting" och fortsätter sedan med certifieringar i HubSpot. Strax innan lunch så sitter vi ner i Mattias (nya) kontorsrum och ställer några frågor till honom om de entreprenörs-pris han just mottagit. Detta kommer att blir underlag till ett nytt blogginlägg nästkommande vecka som Alexander jobbar på.

Läs det färdiga blogginlägget här

Vi tar även hissen ner till "kiosken" (aka gymmet) för att fylla på energinivåerna med varsin proteinbar. (Ett gym där Alexander och Mattias förövrigt körde ett pass tillsammans, två dagar tidigare. Något som Alexander medger fortfarande känns i benen.)

Are you ready take your journey to the next level?

We're always eager to hear about new growth stories. We would love to hear your story.
Talk to a HubSpot expert
An iGoMoon Space agent