Livet på månen

#Månresan avsnitt 230: Strumpbyxor, rågbröd, citat & kaffetips med vår HR

En dag som "HR & Talent Acquisition" kan se annorlunda ut beroende på vilken dag det är. Vi får följa Mathilda (iGoMoons första "HR) en dag på iGoMoon och komiskt nog så började dagen också annorlunda redan innan Mathilda anlände till kontoret pga av en oväntad incident.
En dag som "HR & Talent Acquisition" kan se annorlunda ut beroende på vilken dag det är. Vi får följa Mathilda (iGoMoons första HR) en dag på iGoMoon och komiskt nog så började dagen också annorlunda redan innan Mathilda anlände till kontoret pga av en oväntad incident.

Väl på kontoret så blev det påfyllning av kaffe (med en speciell dosering som en kollega inspirerat till) och sedan dök vi ner i mailkorgen. Ett morgonmöte följdes av en sväng ner till gymmet och vi hann även med att prata om en kommande AW, en ny (gigantisk) TV, hemmasnickrade citat och hur Mathilda håller sig organiserad vid sitt skrivbord.

Vi diskuterar även om "HR" är något som går att göra helt "remote" och vad svårigheten är med att inte ses fysiskt i just den rollen.

Are you ready take your journey to the next level?

We're always eager to hear about new growth stories. We would love to hear your story.
Talk to a HubSpot expert
An iGoMoon Space agent