Livet på månen

#Månresan avsnitt 178: Här kan du påverka din roll & framtid

I avsnittet pratar Mattias om möjligheterna att påverka sin roll och framtid i företaget i linje med att ständigt se till att iGoMoon spelar det bästa laget beroende på marknadens förväntningar.

Dagen inleds med ett frukostmöte på Mr.Cake med Alexander Larsson från Hives.co. Väl tillbaka på kontoret blir det semesterplanering (vilket känns avlägset när snön faller utanför). Simon bokar möten och jag testar Hakans första kaffe på iGoMoon. Det fick godkänt.

På eftermiddagen planerar jag med Jonathan hur hans nya roll ser ut. Han har själv uttryckt att han vill jobba mer med UX/UI design, och att det är det han brinner för. Som medarbetare på iGoMoon har du stora möjligheter att forma din roll så länge den det går i riktning med vart företaget är på väg. Du kan påverka din roll och framtid här på iGoMoon. Min roll är att fortsätta bygga laget, eller "special teams", för att ständigt se till att vi spelar det bästa laget beroende på vad marknaden förväntar sig av oss som företag.

Min roll är att fortsätta bygga laget, eller "special teams", för att ständigt se till att vi spelar det bästa laget beroende på vad marknaden förväntar sig av oss som företag.
Mattias Grönborg

Are you ready take your journey to the next level?

We're always eager to hear about new growth stories. We would love to hear your story.
Contact us here
An iGoMoon Space agent