Entreprenörskap

#Månresan avsnitt 179: Det blir inte alltid som man vill

Mattias pratar om utmaningar inom entreprenörslivet. Man får ha perspektiv och acceptera att det inte alltid blir som man vill.  

Idag är en sådan dag som är svår att filma, eller iallafall upplever jag det framför kameran. Dagen började med ett samtal med vår nya team leader Marcus som har valt att gå vidare i karriären och lämna iGoMoon. En annan person som också lämnar oss snart är Camilla som har fått jobb som eventkoordinator för Dagens Industri. Känns tråkigt att två väldigt fina kollegor slutar, men samtidigt väldigt viktigt att båda hittat något som dem tror mer på. Det är det livet handlar om. Göra det man tror på.

Som entreprenör är det ständigt nya utmaningar och man behöver acceptera att man är maktlös över vissa saker som sker, släppa det och gå vidare och ta en dag i taget. Det finns alltid någonting bättre runt hörnet som man ännu inte ser. Så har det alltid varit och så kommer det alltid att vara. Man får ha lite perspektiv som entreprenör och inse vad man kan kontrollera och vad man inte kan kontrollera. Som entreprenör känner jag lust att gnälla idag - men det är ganska lönlöst. 

Man får ha lite perspektiv som entreprenör och inse vad man kan kontrollera och vad man inte kan kontrollera
Mattias Grönborg

Are you ready take your journey to the next level?

We're always eager to hear about new growth stories. We would love to hear your story.
Contact us here
An iGoMoon Space agent