Tillväxt

#Månresan avsnitt 182: Hur mycket likviditet behövs för att klara krisen

I avsnittet diskuteras hur mycket likviditet det behövs för att klara igenom Covid-19, samt tips på hur man kan komplettera sina säljstrategier med video. 

Den här filmdagen skiljer sig helt klart från övriga avsnitt. Det är "Covid19-tider" och väldigt tomt på kontoret då alla jobbar remote sedan två veckor tillbaka. Men det är fullt upp, vi gör vårt bästa för att lösa situationen vi befinner oss i. Jag ser att flera företag redan börjat ställa om till att jobba mer digitalt och vi har vunnit en affär till följd av detta. Jag tror att framtiden för iGoMoon ser väldigt ljus ut efter vi tagit oss igenom den här snårskogen.

Vi har också börjat agera på att utveckla nya tjänster, där vi b.l.a. blivit partner med Vidyard. Detta både för att differentiera oss som företag men också för att hjälpa våra kunder höja kvalitén i deras säljorganisationer med video-meddelanden som ett komplement för mail och telefonsamtal. Vidyard har väldigt många fördelar även ur ett marknadsföringsperspektiv där du kan styra innehållet på ett helt annat sätt än vad du gör när du "hostar" en video på Youtube.

Vi kan hjälpa våra kunder höja kvalitén i deras säljorganisationer med video-meddelanden som ett komplement för mail och telefonsamtal.
Mattias Grönborg

Are you ready take your journey to the next level?

We're always eager to hear about new growth stories. We would love to hear your story.
Contact us here
An iGoMoon Space agent