Livet på månen

#Månresan avsnitt 187: Fördelarna med kontorshotell

I avsnittet diskuteras fördelarna med kontorshotell - lägre kostnader, kortare bindningstid och tillgång till fler mötesrum. Helt enkelt mer flexibilitet.

En typisk måndag på kontoret med varierande arbetsuppgifter och "samtal bakom stängd dörr". Det är growth call, avtalsfrågor och möten med nya leverantörer. På måndagsmötet delade jag lite tankar kring kontoret och hur vi just nu kollar på alternativa lösningar. Vi har en jättefin lokal med ett bra läge men det har också sina nackdelar när vi ser på hur vi jobbar i framtiden.

Kontraktet med den nuvarande lokalen sträcker sig 1,5 år framåt och vi överväger just nu att inte förlänga det kontraktet och istället hyra in oss på ett kontorshotell, där vi skulle ha lägre kostnader, kortare bindningstid och tillgång till fler mötesrum. Helt enkelt mer flexibilitet. Att de flesta av oss jobbar remote nu känns inte längre som en tillfällig lösning utan det känns som normal-läget, samt att de flesta vant sig nu när vi gjort detta i 10 veckor.

Det som varit den största utmaningen med den här förändringen är att onboarda nya medarbetare och praktikanter. Just det är något som är svårt att göra remote.

Att de flesta av oss jobbar remote nu känns inte längre som en tillfällig lösning utan det känns som normal-läget.
Mattias Grönborg

Are you ready take your journey to the next level?

We're always eager to hear about new growth stories. We would love to hear your story.
Contact us here
An iGoMoon Space agent